Αθλητικά Παρασκήνια, 19 Απριλίου 2013

  • Ο Ομπράντοβιτς τον... έκανε προπονητή!Ο Ομπράντοβιτς τον… έκανε προπονητή!

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει στο blog του για τον Γιάννη Αναστασίου που αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό. Γνωστές και άγνωστες ιστορίες, το project που θέλει να τρέξει, οι μεταγραφές που θα κάνει και το παρελθόν εγγύηση …

  • Γιουνάιτεντ για ΡαμίΓιουνάιτεντ για Ραμί

    Ο Αλεξ Φέργκιουσον θέλει τον Γάλλο σέντερ μπακ της Βαλένθια για αντικαταστάτη του Φέρντιναντ που φεύγει το καλοκαίρι και ετοιμάζει πρόταση 12 εκατ. ευρώ.

  • Η Μπάρτσα του αύριοΗ Μπάρτσα του αύριο

    Το gazzetta συγκέντρωσε όσα γράφουν οι Ισπανοί για την επόμενη μέρα της Μπαρτσελόνα και παρουσιάζει μία εκτίμηση για το ρόστερ του μέλλοντος των Μπλαουγκράνα.

  • Πρόστιμο σε Άρη, εν αναμονή ΑΕΚ!Πρόστιμο σε Άρη, εν αναμονή ΑΕΚ!

    Εν αναμονή της απόφασης για την ΑΕΚ, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τιμώρησε τον Άρη με συνολικό πρόστιμο 2.500 για την συμπεριφορά των οπαδών του στην 28η και 29η αγωνιστική.

  • Έκλεισαν την Κηφισίας οι οπαδοί της ΑΕΚ!Έκλεισαν την Κηφισίας οι οπαδοί της ΑΕΚ!

    Η απόφαση του Πανθρακικού να αλλάξει στάση και να ταχθεί υπέρ της απόφασης του Σταύρου Τριτσώνη προκάλεσε την οργή των οπαδών της ΑΕΚ με συνέπεια να κλείσουν για λίγο την Κηφισίας στο ρεύμα προς το Μαρούσι!

  • «Στον Παναθηναϊκό για 3 χρόνια»!«Στον Παναθηναϊκό για 3 χρόνια»!

    Ο Γιάννης Αναστασίου επιβεβαίωσε σε ολλανδικό ΜΜΕ πως θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού για τρία χρόνια και τόνισε πως θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό.

  • Περιμένει τη ρεβάνς ο ΡάγιοςΠεριμένει τη ρεβάνς ο Ράγιος

    Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδος με 2-1 και ο Ρούμπεν Ράγιος τόνισε πως ετοιμάζεται για τη ρεβάνς στην Αρκαδία.

  • Ατομικό ο ΜαρίνοςΑτομικό ο Μαρίνος

    Ο Στέργος Μαρίνος ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Βέροια. Απουσίασε ξανά ο Κουίνσι. Θεραπεία Μαυρίας και Ζέκα.

  • Αποχώρησε ο ΑνάκογλουΑποχώρησε ο Ανάκογλου

    Πρόβλημα με τον Δημήτρη Ανάκογλου. Ο νεαρός άσος της Ένωσης αποχώρησε με κάκωση στο γόνατο από την προπόνηση της Πέμπτης και η σοβαρότητα της κατάστασής του θα επανεκτιμηθεί.

  • «Βρώμικο παιχνίδι στην πλάτη της ΑΕΚ»«Βρώμικο παιχνίδι στην πλάτη της ΑΕΚ»

    Για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ μίλησε ο Ηλίας Ατματζίδης τονίζοντας ότι κάποιοι παίζουν βρώμικο παιχνίδι πίσω από την πλάτη της.

    Περισσότερα, http://sport.gr.msn.com/