Αθλητικά Παρασκήνια, 22 Απριλίου 2013

  • «Βαριά πράγματα στο παντελόνι μας»«Βαριά πράγματα στο παντελόνι μας»

    Ο Μανώλης Παπαστεριανός μιλώντας για την σωτηρία του Άρη επισήμανε πως στην ομάδα έδειξαν ότι έχουν βαριά πράγματα στα παντελόνια τους. Το εγκώμιο του Παπαδόπουλου έπλεξε ο Γιαννιώτας.

  • Το παλεύει για πιο γρήγορα ο ΠαναθηναϊκόςΤο παλεύει για πιο γρήγορα ο Παναθηναϊκός

    Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πιέζουν την ΕΠΟ να ξεκαθαρίσει πιο νωρίς την υπόθεση του ΠΑΣ, προκειμένου αν οι Ηπειρώτες έχουν πρόβλημα, να διεξαχθούν πιο νωρίς τα μπαράζ με την Ξάνθη.

  • Παπαδόπουλος: «Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε»Παπαδόπουλος: «Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε»

    Ο Σούλης Παπαδόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την σωτηρία του Άρη, ωστόσο τόνισε πως οι κίτρινοι δεν μπορούν να πανηγυρίζουν που μένουν και πως θα πρέπει να κοιτάζουν για πολύ πιο ψηλά.

  • Ουζουνίδης: «Παρασυρθήκαμε από τον Άρη»Ουζουνίδης: «Παρασυρθήκαμε από τον Άρη»

    Για τον ρυθμό του Άρη που παρέσυρε την ομάδα του έκανε λόγο ο τεχνικός της Ξάνθης Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος μην γνωρίζοντας ίσως το διαζύγιο, ανέφερε πως πρέπει του χρόνου να διορθωθεί η εντός έδρας συγκομιδή βαθμών.

  • Τέλος ο Ουζουνίδης!Τέλος ο Ουζουνίδης!

    Το… διαζύγιο με τον Μαρίνο Ουζουνίδη γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος τονίζοντας πως ο έμπειρος προπονητής του είπε πως επιθυμεί να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

  • Εκτος Europa η ΜπορντόΕκτος Europa η Μπορντό

    Οι Γιρονδίνοι άφησαν (2-2) στο Ογκίστ Μπονάλ τις ελπίδες τους για Ευρώπη, με τη Σοσό να είναι η χαμένη, καθώς την πέρασε και την… ρίχνει η Νανσί (3-1 την Εβιάν).

  • Οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ...  vids  pics Οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ… (vids pics)

    Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε και αγωνιστικά μετά την ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο. Υποβιβάστηκε. Δεν πέθανε! Γιατί οι ιδέες σαν τη μεγάλη ΑΕΚ δεν πεθαίνουν ποτέ!

  • Ευρώπη τέλος για ΝυρεμβέργηΕυρώπη τέλος για Νυρεμβέργη

    Στο μίνι βαυαρικό ντέρμπι η υποβιβασμένη Γκρόιτερ Φιρτ έκανε την έκπληξη στην έδρα της Νυρεμβέργης (0-1) και την άφησε οριστικά εκτός Europa League.

  • Τη «δάγκωσε» στο 97'  vid Τη «δάγκωσε» στο 97′ (vid)

    Σουάρες (δαγκωνιά στον Ιβάνοβιτς) και Στάριτζ αντί να αποβληθούν, χάρισαν στη Λίβερπουλ έναν τρελό βαθμό (2-2), στερώντας από την Τσέλσι τη σιγουριά του… σεντονιού.

  • Αντάλλαξε φανέλα με αντίπαλο οπαδό ο Σηφάκης!Αντάλλαξε φανέλα με αντίπαλο οπαδό ο Σηφάκης!

    Ο Μιχάλης Σηφάκης συνεχίζει την καριέρα του στο Βέλγιο και τη Σαρλερουά, με τον Ελληνα τερματοφύλακα να ανταλλάζει το Σάββατο φανέλα με οπαδό της Μπέβερεν.

    Περισσότερα: http://sport.gr.msn.com/