Αθλητικά Παρασκήνια, 23 Απριλίου 2013

  • Γολιάθ εναντίον Γολιάθ  vid Γολιάθ εναντίον Γολιάθ (vid)

    Πίτσες, μπύρες, κολλητοί, οι γυναίκες κάπου… αλλού. Καθίστε αναπαυτικά. Αρχίζει ΤΟ ΜΑΤΣ! Μπάγερν-Μπαρτσελόνα και τα μυαλά στα κάγκελα.

  • Προετοιμασία κοιτώντας ΠαναθηναϊκόΠροετοιμασία κοιτώντας Παναθηναϊκό

    Έναν λόγο παραπάνω να συνεχίσουν την δουλειά έχουν στην Ξάνθη, καθώς οι ακρίτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό, περιμένοντας και αυτοί με την σειρά τους να μην πάρει άδεια ο ΠΑΣ Γιάννινα.

  • Τσιώλης: «Ανταγωνιστικοί με ΠΑΟΚ»Τσιώλης: «Ανταγωνιστικοί με ΠΑΟΚ»

    Αισιόδοξος πως ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να τα καταφέρει και να προκριθεί στον τελικό σε βάρος του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο τεχνικός των Αρκάδων Σάκης Τσιώλης. Εξηγήσεις και για την αναμέτρηση με τον Άρη.

  • Οι άτακτες και άτακτοι της Λίγκας!Οι άτακτες και άτακτοι της Λίγκας!

    Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώθηκε και το gazzetta.gr σας παρουσιάζειτις άτακτες ομάδες, αλλά και τους άτακτους παίκτες. Πρώτος στις κίτρινες ο Άρης με 113, στις κόκκινες ο ΠΑΟΚ με 7 και στις αποβολές και πάλι ο Άρης με 13. Μοναδική ομάδα χωρίς κόκκινη και αποβολή ο Ολυμπιακός. Ο Αγκάνθο με 14 τις περισσότερες κίτρινες.

  • Κακά ή Ροναλντίνιο;Κακά ή Ροναλντίνιο;

    Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι δήλωσε ότι θα καλέσει στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών μόνο τον έναν από τους δύο και έδωσε προβάδισμα στον Ρόνι.

  • Σιγουριά ΠΑΣ και νεύρα με Παναθηναϊκό!Σιγουριά ΠΑΣ και νεύρα με Παναθηναϊκό!

    Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη σιγουριά τους για την αδειοδότηση και κάνουν λόγο για πληροφορίες που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Τα έχουν με τον Παναθηναϊκό οι Ηπειρώτες.

  • Μαγεύει και στις παρουσιάσεις!  vids+pics Μαγεύει και στις παρουσιάσεις! (vids+pics)

    Ήταν μία παρουσίαση γεμάτη μπάλα και κυρίως… μαγεία στο χορτάρι. Ο Ζιοβάνι μίλησε για το βιβλίο του Ζιοβάνι ο Θρύλος, η αυτοβιογραφία μου και το gazzetta.gr ήταν εκεί.

  • Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο ΧακόμποΕπέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Χακόμπο

    Ο Σανθ Χακόμπο επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ έπειτα από τρεις μήνες, καθώς μέχρι πρότινος έκανε την αποθεραπεία του στην Ισπανία.

  • Προσοχή μην... γίνουμε ΑΕΚ!Προσοχή μην… γίνουμε ΑΕΚ!

    Τάσος Νικολογιάννης – Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ που κάνει πιο φτωχό το ελληνικό πρωτάθλημα και προειδοποιεί τον Παναθηναϊκό να μην καταλήξει σαν την Ένωση.

  • Τσεκάρει Γκιλάς ο ΠΑΟΚΤσεκάρει Γκιλάς ο ΠΑΟΚ

    Τον Ναμπίλ Γκιλάς της Μορεϊρένσε τσεκάρουν οι Βρύζας και Γεωργιάδης που βρίσκονται στην Πορτογαλία και παρακολουθούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ.

    Περισσότερα: sport.gr.msn.com