Χλιαρή αντίδραση για το διαφημιστικό των Σουηδών με το δακρυσμένο παιδί

Μετά τον αποτροπιασμό που προκάλεσε η είδηση ότι σουηδικό ψυχαγωγικό πάρκο με αφίσες παροτρύνει τους Σουηδούς να μην αναγκάζουν τα παιδιά τους να πηγαίνουν στην Κρήτη, ήρθε η ελληνική απάντηση η οποία επίσης προκαλεί ερωτήματα μιας και ήταν ιδιαίτερα χαλαρή!

Η σουηδική εταιρεία που στην ιστοσελίδα της και σε αφίσες δείχνει ένα παιδί να κλαίει με τη λεζάντα “μην αναγκάζεται τα παιδιά σας να πηγαίνουν στην Κρήτη” φαίνεται πως δεν αποτελεί για την ελληνική πλευρά και ιδιαίτερα σοβαρό παράπτωμα και για το λόγο αυτό η αντίδραση δημιουργεί αίσθηση!
Η αρμόδια ελληνίδα υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη από τη Σουηδία όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη δήλωσε πως με έκπληξη πληροφορήθηκε την προσπάθεια ψυχαγωγικού πάρκου στο Γκέτεμποργκ της Σουηδί8ας να προσελκύσει πελάτες χρησιμοποιώντας αρνητικά έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα.
Η κα Κεφαλογιάννη αρκέστηκε απλά να δηλώσει πως η συγκεκριμένη ενέργεια προκαλεί την εύλογη δυσαρέσκεια και για αυτό τον λόγο η ελληνική πλευρά βρίσκεται σε επαφή με την ελληνική πρεσβεία στην Σουηδία, η οποία όπως σημειώθηκε, έχει κάνει όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες. Η κα Κεφαλογιάννη απλά δήλωσε πως θεωρεί το διαφημιστικό μήνυμα μία άτυχη και κακόγουστη καμπάνια ιδιωτικού φορέα.

NewsIt.gr