Αθλητικά Παρασκήνια, 26 Απριλίου 2013

  • Την Μεγάλη Τρίτη το φιλικό με ΠλατανιάΤην Μεγάλη Τρίτη το φιλικό με Πλατανιά

    Βρέθηκε τελικά η μέρα για το φιλικό του ΟΦΗ με τον Πλατανιά. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Γεντί Κουλέ την Μεγάλη Τρίτη στις 17:00. Πριν από αυτό οι Ηρακλειώτες θα δώσουν νέο φιλικό με τον Ρούβα το Σάββατο στο ΒΑΚ (17:30).

  • Τέλος οι Βέλιτς, Καζναφέρης!Τέλος οι Βέλιτς, Καζναφέρης!

    Παρελθόν από τον Λεβαδειακό αποτελούν από την Πέμπτη οι Γιάσμινκο Βέλιτς και Γιώργος Καζναφέρης, με τον πρόεδρο των Βοιωτών να ανακοινώνει να τους γνωστοποιεί πως δεν σκοπεύει να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

  • Ετσι πάτωσε ο Κριστιάνο  vid Ετσι πάτωσε ο Κριστιάνο (vid)

    Μετά τον Μέσι και ο Ρονάλντο ξέμεινε αγνοούμενος στη Γερμανία. Το gazzetta.gr κατέγραψε τις κινήσεις που… δεν έκανε ο ηγέτης της Ρεάλ στο Ντόρτμουντ.

  • Κλείνει η χρονιά με πρόστιμαΚλείνει η χρονιά με πρόστιμα

    Με τα καθιερωμένα πρόστιμα από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας έκλεισε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

  • Παπαδόπουλος: «Μπορούσαμε καλύτερα»Παπαδόπουλος: «Μπορούσαμε καλύτερα»

    Ικανοποιημένος από την πορεία του Πανθρακικού, αλλά και πεπεισμένος πως οι Θρακιώτες θα μπορούσαν να είχαν πάει καλύτερα, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κατά την βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 30ης αγωνιστικής.

  • Απολογήθηκε ο ΠαναθηναϊκόςΑπολογήθηκε ο Παναθηναϊκός

    Ο Παναθηναϊκός απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα τιτιβίσματα του Αλαφούζου για ΚΕΔ, Σαρρή, παράγκα και ΑΕΚ.

  • Ανακοίνωσε πέντε μεταγραφές η Ίντερ!Ανακοίνωσε πέντε μεταγραφές η Ίντερ!

    Την ολοκλήρωση πέντε μεταγραφών ανακοίνωσε η Ίντερ. Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Μάρκο Φασόνε με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι ο σύλλογος έχει κλείσει για το καλοκαίρι τους Λασάλτ (Ντεφενσόρ), Καμπανιάρο (Νάπολι), Αντρεόλι (Κιένο), Μπότα (Τίγκρε) και Ικάρντι (Σαμπντόρια).

  • «Τhis is Toumba!»  pics «Τhis is Toumba!» (pics)

    Η διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του γηπέδου της Τούμπας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

  • Βαζέχα: «Δεν ξέρω αν με θέλουν»!Βαζέχα: «Δεν ξέρω αν με θέλουν»!

    Ο Κριστόφ Βαζέχα μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον Λεβαντόφσκι. Ποιος σας είπε πως θα είχε την ίδια εξέλιξη στην Ελλάδα; .

  • «Μόνος σίγουρος ο Μίτσελ!» «Μόνος σίγουρος ο Μίτσελ!»

    Σε σκληρό ύφος μίλησε στους παίκτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ζητώντας τους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Μόνος σίγουρος για του χρόνου ο Μίτσελ! , μία από τις ατάκες του!

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/