Σημεία και τέρατα στην ελληνική παιδική …ομογένεια της Γερμανίας!

Αποστολέας: Παγκόσμια Οργάνωση Αντιπαραμυθάδων
Προς: Ελληνική Κυβέρνηση
ΜΜΕ
Όλες τις Αντιλογοτεχνικές Οργανώσεις Ελλάδος
Αγαπητοί συνεργάτες,
φίλες και φίλοι,

την εβδομάδα που μας πέρασε στο Μόναχο της Γερμανίας, συνέβησαν σημεία και τέρατα για τα οποία φέρετε την απόλυτη ευθύνη.
Μια μικρή Τρουλίτα, ονόματι Εύη Γεροκώστα, πέρασε παράνομα τον γερμανικό εναέριο χώρο.

IMG_7499
Εκτός από την εντολή που είχε λάβει από τον Παράνομο Οργανισμό Παιδικής Λογοτεχνίας  που φέρει τον τίτλο “Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου”, για να μεταφέρει και παραδώσει  απόρρητο έγγραφο Βράβευσης στα μέλη του συλλόγου   Αριστοφάνη, ο οποίος δραστηριοποιείται στη πόλη του Μονάχου, έφερε μαζί της και Έπαθλο Βιβλίων αξίας 300 ευρώ από τις Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ, τα οποία προορίζονταν για τη Σχολική Βιβλιοθήκη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μονάχου.
Είχε λάβει παράλληλα και πρόσκληση από τον προαναφερόμενο Σύλλογο με αποστολή την εισχώρηση  άπειρων παραμυθιών στις τάξεις των Ελληνικών Σχολείων Μονάχου και Νταχάου.
Συνεργάτης και αυτουργός αυτής της εξέγερσης ήταν ο πασίγνωστος πλέον καπετάν Πανάγος, ο οποίος και την φυγάδευσε σε άγνωστη μα πεντακάθαρη κρυψώνα.
Εντοπίστηκε και ενημερώθηκε αμέσως η αστυνομία της πόλεως από γνωστούς αντιλογοτέχνες, οι οποίοι εντόπισαν και φωτογράφησαν κόκκινο κατσαριδάκι, που χρησιμοποιήθηκε ως μεταφορικό μέσω από τους αυτουργούς.

Την ίδια κιόλας στιγμή εκδόθηκε ένταλμα συλλήψεως από την Ιντερπόλ στο όνομα της  εξίσου συνυπεύθυνης και γνωστής στα παιδιά της περιοχής Μονάχου και Νταχάου από παλαιότερες συνομωσίες προώθησης λογοτεχνικών βιβλίων, Αναστασίας Ευσταθίου, την οποία κατάφεραν να φυγαδεύσουν οι δύο γιοί της ονόματι Αλέξανδρος και Παναγιώτης.
Πρέπει να σημειωθεί πως η καταζητούμενη κρύβεται σε σχολική μονάδα στη περιοχή της Ακράτας και πως την προστατεύουν όλοι οι μαθητές του Νομού Αχαΐας σε 24ωρη βάση.
Λόγος της δίωξης, η συγγραφή  Έγγραφου  – Επιστολής – Πρότασης προς  τον “Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου”  αιτώντας  τη Βράβευση του συλλόγου Αριστοφάνη,  στοιχείο βέβαια το οποίο έχουμε στη κατοχή μας και θα χρησιμοποιηθεί εναντίων της.
Είναι επίσης γνωστό πως οι φυγάδες εντοπίστηκαν στους χώρους του Συντονιστικού γραφείου να συνομιλούν με τον συντονιστή της περιοχής κύριο Μακρή, ο οποίος και συνελήφθη και τιμωρήθηκε σε ισόβια απάρνηση κάθε είδους εξωσχολικού βιβλίου.
Το πιο τραγικό δε, ήταν η φημολογία πως επισκέφθηκαν γνωστό στέκι της περιοχής ονόματι ” Φιλόξενος” που προστατεύεται από την Ευαγγελική Εκκλησία στο οποίο ο υπεύθυνος φέρει το ψευδώνυμο “ΝΙΚΗ” .
Η φήμη θέλει τόσο τους καταζητούμενους, όσο και το κόκκινο κατσαριδάκι να επισκέπτονται εκατοντάδες μαθητές στα σχολεία τους, όμως δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία μιας και τα παιδιά δε έβγαλαν τσιμουδιά και ούτε ανέφεραν στις ανακρίσεις το παραμικρό.
Το μόνο στοιχείο που έχουμε στη διάθεση μας είναι το φαινόμενο αφήγησης παραμυθιών από παιδί σε παιδί και τίποτα άλλο.
Αν δεν έκαναν το τραγικό στρατηγικά λάθος να οργανώσουν μεγαλειώδεις κεντρική εκδήλωση στους γνωστούς πλέον χώρους του ΙΝΤERIM, με Θεατρική Παράσταση που πρωταγωνιστούσε κάποιος ονόματι ΑΣΥΡΟΥ και  συνοδευόταν από Έκθεση Βιβλίου, είναι βέβαιο πως δε θα ήταν δυνατή η σύλληψη τους και  έτσι θα έχανε το κύρος της η Παγκόσμια Οργάνωση Αντιπαραμυθάδων μας και θα γινόμασταν απανταχού ρεζίλη κι όλα αυτά γιατί εσείς στην Ελλάδα δε κάνετε σωστά αυτά που σας λέμε.
Καλείται λοιπόν η Ελληνική Πολιτεία να λάβει άμεσα μέτρα πριν είναι πλέων αργά.
Να σταματήσουν αμέσως και να απαγορευθούν κάθε  λογής εξωσχολικής δραστηριότητας όπως και η άμεση σύλληψη όλων των παραμυθάδων ανεξαιρέτως φίλου και ηλικίας.

IMG_7762
Είναι γνωστό πως η Τρουλίτα μαζί με άλλους ονειροπόλους παλεύουν και διεκδικούν τη συνέχιση της λειτουργίας  άλλου παράνομου οργανισμού που φέρει την ονομασία ΕΚΕΒΙ με έδρα την Αθήνα, κάτι το οποίο δε πρέπει να καταφέρουν σε καμία περίπτωση.
Τέτοια παράσιτα εμποδίζουν το όραμα μας για κοινωνίες αγράμματες και αστοιχείωτες και θα πρέπει να τα εξαφανίσουμε.
Και τέλος να συλληφθεί αμέσως η  ύποπτη ονόματι Λιάνα Δενεζάκη κάτοικος Αθηνών και προσοχή γιατί αυτή μεταμορφώνεται σε αστροναύτη, πειρατή και ότι άλλο μπορεί να κατεβάσει το κεφάλι της.
Τελικά, όλα τα αρνητικά στοιχεία όπως κουλτούρα, πολιτισμός, δημοκρατία, τέχνες, θέατρο, ιατρική, φιλοσοφία…….. έρχονται από την Αθήνα, ας τη κάψουμε λοιπόν να ησυχάσουμε από δαύτη.
Αγαπητή μας Εύη

IMG_7776

 

 

 

IMG_8067

 

 

 

 

IMG_8037

 

 

 

 

 

 

θέλουμε απλά να σου πούμε ένα μικρό ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες.
Να είσαι σίγουρη πως θα είσαι πάντα δίπλα μας  και πως θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να σ’ έχουμε μ’ οποιοδήποτε τρόπο το συντομότερο κοντά μας.

Σσσσσσσσσσσσσσσσ
Πρέπει να τελειώσω γιατί ξύπνησε ο ΑΣΥΡΟΥ
Φιλιά σε όλους
μα ιδιαίτερα στη Πατρίδα

με εκτίμηση και σεβασμό

καπεταν Πανάγος

Panagiotis Michailidis
www.aristofanis.com