Αθλητικά Παρασκήνια, 2 Μαϊου 2013

  • Πληρωμές στον ΆρηΠληρωμές στον Άρη

    – Η προσωρινή διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα κάλυψε κάποιες υποχρεώσεις του Άρη, από τα χρήματα που πήρε η ομάδα από τον ΟΠΑΠ.

  • Πάνθηρες: «Δεν θα γίνει στη Νέα Σμύρνη»Πάνθηρες: «Δεν θα γίνει στη Νέα Σμύρνη»

    Φώτης Καρακούσης – Με ανακοίνωσή τους οι οπαδοί του Πανιωνίου “Panthers” ξεκαθαρίζουν πως ο αγώνας μπαράζ του Παναθηναϊκού με τη Ξάνθη δεν πρόκειται να γίνει στη Νέα Σμύρνη. Επισημαίνουν πως θα υπάρξουν εστίες επεισοδίων και προτείνουν το Καραϊσκάκης για έδρα.

  • Πάγκο ο ΜέσιΠάγκο ο Μέσι

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Αργεντινός δεν είναι ΟΚ(;) και δεν θα ξεκινήσει κόντρα στη Μπάγερν. Πάγκο και βλέπουμε αν θα παίξει…

  • Τα 10 μυστικά για έναν πετυχημένο γάμο!Τα 10 μυστικά για έναν πετυχημένο γάμο!

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος εξηγεί στο blog του γιατί τα διαζύγια αυξάνονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Και σημειώνει τι πρέπει να κάνει ένας άνδρας για να έχει ένα επιτυχημένο γάμο…

  • Στο top5 ο ΜελισσανίδηςΣτο top5 ο Μελισσανίδης

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την θεαματική επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στο ποδόσφαιρο μετά την ανακοίνωση της αγοράς του 33% του ΟΠΑΠ.

  • Οι «Asteras Fans» για τα εισιτήρια του τελικούΟι «Asteras Fans» για τα εισιτήρια του τελικού

    Φώτης Καρακούσης – Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων που έχουν στα χέρια τους για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης “Asteras Fans”

  • Δίπλα σε Πουλινάκη οι οργανωμένοι!Δίπλα σε Πουλινάκη οι οργανωμένοι!

    Φώτης Καρακούσης – Στο πλευρό του προέδρου του ΟΦΗ Μάνθου Πουλινάκη τάχθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Θύρας 4, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ήταν οι πρώτοι που τον αμφισβήτησαν και προς τιμήν του, τους διέψευσε.

  • Αμφίβολος ο Σισοκό!Αμφίβολος ο Σισοκό!

    – Ο Ιβοριανός μέσος χτύπησε στον ώμο στο φιλικό των “πράσινων” με την Ομόνοια και είναι αμφίβολος για το μπαράζ με την Ξάνθη.

  • «Χρόνια πολλά Ατρόμητε»«Χρόνια πολλά Ατρόμητε»

    Φώτης Καρακούσης – Ο Ατρόμητος κλείνει σήμερα τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του και οι “κυανόλευκοι” με ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρονται σε αυτή την σημαντική μέρα, κλείνοντας με το “Αστέρι μας να τα εκατοστίσεις”!

  • Ανέστης: «Περήφανος που είμαι στον Πανιώνιο»Ανέστης: «Περήφανος που είμαι στον Πανιώνιο»

    – Με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία του να κάνει ντεμπούτο στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης μίλησε ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Γιάννης Ανέστης, τονίζοντας πως είναι υπερήφανος που βρίσκεται στους “κυανέρυθρους”.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/