Σάλος από την πρωτοφανή επίθεση βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο Δήμαρχο Αθηναίων – Καμίνης στον ΣΚΑΙ: Σπάσαμε τον τσαμπουκά στα παλικάρια της ΧΑ

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στο παλιό Φρουραρχείο που σήμερα είναι κοινωνική υπηρεσία του δήμου, όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα, ρούχα και άλλα αγαθά για άστεγους.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο Δήμαρχος Αθηναίων και αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν τις έντεκα το πρωί στο χώρο εισέβαλε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, που διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μπήκε μέσα στο χώρο, την ώρα που ο Δήμαρχος Αθηναίων έδινε συνέντευξη στα κανάλια. Ο βουλευτής, κατά τις ίδιες πηγές, κινήθηκε εναντίον του δημάρχου, βρίζοντας ενώ έκανε κίνηση να τον χτυπήσει, με αποτέλεσμα να χτυπήσει ένα 12χρονο κορίτσι.

Η αστυνομία ερευνά και τις καταγγελίες που κάνουν λόγο για προσπάθεια απο πλευράς του βουλευτή να βγάλει όπλο.

Διαβάστε την είδηση για όσα έγιναν το πρωί

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ, ο δήμαρχος Αθηναίων επανέλαβε οτι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να τον χτυπήσει και συμπλήρωσε πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής λειτουργούν με τη λογική ότι είναι “παλικάρια που ξέρουν να μιλάνε μόνο τη γλώσσα της βίας”. Πρόσθεσε πως η απόφαση των αρχών να ματαιώσουν την μη εγκεκριμένη διανομή τροφίμων “τους έσπασε τον τσαμπουκά”.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Καμίνη στον ΣΚΑΙ

Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει άθλια ψεύδη τα περι τραυματισμού του κοριτσιού ενώ κάνει λόγο για “ένοπλη κουστωδία Καμίνη που δημιούργησε επεισόδιο εκ του μη όντος και προπηλάκισε βουλευτή της Χρυσής Αυγής”.

Με νεώτερη ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή επιτίθεται στη ΝΔ και στο Δημαρχο Αθηναίων.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση

Τα πρωινά θλιβερά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος απέδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία, η δήθεν ψευτοδεξιά παράταξη, στηρίζει απόλυτα στις ανθελληνικές επιλογές του τον δήμαρχο της αριστεράς και της παγκοσμιοποίησης, τον φίλο του Τζωρτζ Σόρος, γεννημένο στην Νέα Υόρκη, δήμαρχο των λαθρομεταναστών Καμίνη, που εξελέγη και με τις παράνομες ψήφους βάσει της αποφάσεως περί ιθαγενείας του ΣτΕ των λαθρομεταναστών.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει το αμαρτωλό και ανθελληνικό καθεστώς και τους πραιτοριανούς του, που έριξαν χημικά στην πλατεία Συντάγματος εναντίον Ελλήνων που ήθελαν να μοιράσουν τρόφιμα σε Έλληνες, που έχει εξαθλιώσει η κυβέρνηση του φίλου των σιωνιστών, Σαμαρά. Ας τον χαίρονται κάποιοι ψευτοεθνικιστές που σήμερα βρίσκονται στο πλευρό του και στο παρελθόν έβριζαν την Νέα Δημοκρατία.

Είναι φανερό ότι η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, με πλήρη συνείδηση, κατέστη τσιράκι του Καμίνη, τσιράκι του Βενιζέλου και της ΔΗΜΑΡ και ότι οι επόμενες εκλογές θα αποτελούν γι’ αυτήν μια πρωτοφανή τραγωδία. Άξιος ο Αντώνης Σαμαράς. Αυτό που δεν κατόρθωσε σαν αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης, δηλαδή  να διαλύσει την Νέα Δημοκρατία, το κατορθώνει τώρα σαν πρωθυπουργός της… Οι δρόμοι είναι πλέον ανοιχτοί. Η Χρυσή Αυγή έρχεται!

Το πρωί, επικράτησε ένταση όταν τα μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να μοιράσουν τα τρόφιμα που έχουν συγκεντρώσει στην πλατεία Συντάγματος. Οι δυνάμεις της αστυνομίας εμπόδισαν την εκδήλωση και όταν τα μέλη της Χρυσής Αυγής κινήθηκαν προς το μέρος των αστυνομικών ενώ έγινε χρήση χημικών. Τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο αργότερα.(Διαβάστε την είδηση)

NewsIt.gr