Αθλητικά Παρασκήνια, 7 Μαϊου, 2013

Κορδέρο: «Σημαντική εμπειρία η ΑΕΚ»Κορδέρο: «Σημαντική εμπειρία η ΑΕΚ»

– Για την εμπειρία του στην ΑΕΚ μίλησε ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο. Ο Ισπανός άσος τόνισε ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα του συλλόγου.

  • «Κατάλληλος για ΑΕΚ ο Μελισσανίδης»«Κατάλληλος για ΑΕΚ ο Μελισσανίδης»

    – Ως την πιο κατάλληλη λύση για την ΑΕΚ χαρακτήρισε την περίπτωση του Δημήτρη Μελισσανίδη ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του.

  • Βλέπει Ντάγκλας η ΛίβερπουλΒλέπει Ντάγκλας η Λίβερπουλ

    – Τον αντικαταστάτη του Τζέιμι Κάραχερ ψάχνει ο Μπρένταν Ρότζερς. Για τον λόγο αυτό ο τεχνικός της Λίβερπουλ έχει βάλει στο μάτι τον Βραζιλιάνο αμυντικό Ντάγκλας της Τβέντε.

  • Τέλος από Νορβηγία ο ΡίισεΤέλος από Νορβηγία ο Ρίισε

    – Την απόφαση του να σταματήσει από την εθνική ομάδα της Νορβηγίας πήρε ο Γιόν Άρνε Ρίισε. Ο 32χρονος άσος της Φούλαμ είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών με 110.

  • Ξεπέρασαν τις 500 χιλ. αιτήσεις για τελικό στην ΝτόρτμουντΞεπέρασαν τις 500 χιλ. αιτήσεις για τελικό στην Ντόρτμουντ

    – Στην Ντόρτμουντ επικρατεί μία τρέλα για τον επερχόμενο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν. Περισσότεροι από 500.000 φίλοι της ομάδας έκαναν αίτηση για εισιτήριο για τον αγώνα του “Γουέμπλεϊ”.

  • «Δεν το κουνάει από το Τορίνο ο Κόντε»«Δεν το κουνάει από το Τορίνο ο Κόντε»

    – Τέλος στις όποιες φήμες που αφορούσαν το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στο πάγκο της Γιουβέντους έβαλε ο Μπέπε Μαρότα. Ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών Ιταλίας ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ιταλό τεχνικό.

  • Χειρουργήθηκε ο ΜίτσελΧειρουργήθηκε ο Μίτσελ

    Μάκης Σταθάτος – Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε τη Δευτέρα του Πάσχα ο Μίτσελ, όπου υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση στη χολή και θα μείνει εκτός προπονήσεων του Ολυμπιακού ως την Πέμπτη.

  • Μένει ο ΑμπιάτιΜένει ο Αμπιάτι

    – Παίκτης της Μίλαν θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Κριστιάν Αμπιάτι. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι μετά το τέλος του αγώνα με την Τορίνο αποκάλυψε ότι ο έμπειρος πορτιέρο θα παραμείνει στην ομάδα.

  • Οι κορυφαίοι του πρωταθλήματοςΟι κορυφαίοι του πρωταθλήματος

    – Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τον πολυτιμότερο παίκτη του πρωταθλήματος της τρέχουσαν σεζόν. Η ψηφοφορία του συνδρομητικού καναλιού σε συνεργασία με τη Σούπερ Λγκ για την ανάδειξη των κορυφαίων ολοκληρώνεται στις 17 Μαϊού.

  • Ξανά για Παπασταθόπουλο η ΦιορεντίναΞανά για Παπασταθόπουλο η Φιορεντίνα

    – Στην Φλωρεντία βρέθηκαν το Σάββατο άνθρωποι της Βέρντερ Βρέμης για να συζητήσουν το ενδεχόμενο πώλησης του Αρναούτοβιτς. Το όνομα του Παπασταθόπουλου έριξαν στο τραπέζι οι “βιόλα”.