Τραγωδία στην Γένοβα: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι- τρεις νεκροί

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης οι νεκροί είναι τρεις, οι  τραυματίες τέσσερις, και οι αγνοούμενοι δέκα.

Οι πληροφορίες που μεταδίδονται μέχρι αυτή την στιγμή αναφέρουν ότι η  πρύμνη του πλοίου προσέκρουσε στον πύργο ελέγχου, προκαλώντας, ουσιαστικά, την  κατάρρευση του μεγαλύτερου τμήματος του κτηρίου.

Αιτία του τραγικού συμβάντος, πιθανώς, μια μηχανική βλάβη με δυο από τις  μηχανές, που, όπως ανέφερε μέρος του πληρώματος, σταμάτησαν, ξαφνικά, να  λειτουργούν.

Την στιγμή, ακριβώς, της πρόσκρουσης, οι εργαζόμενοι στον πύργο ελέγχου  άλλαζαν βάρδια : δέκα, περίπου, υπάλληλοι, βρίσκονταν μέσα στο ασανσέρ που τους  μετέφερε στα γραφεία τους.

Το Jolly Nero , με μήκος που αγγίζει τα 239 μέτρα, είχε ως  μόλις σαλπάρει με προορισμό το λιμάνι της Νάπολης.

Η εισαγγελία της Γένοβας κατέσχεσε το πλοίο και προχώρησε, ήδη, σε ανάκριση  του κυβερνήτη, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται, όμως, σε κατάσταση σοκ.

Ένα ελικόπτερο πετά συνεχώς πάνω από το μόλο του λιμανιού, φωτίζοντας το  σημείο της θάλασσας όπου πρέπει να βρίσκονται οι αγνοούμενοι, ώστε να μπορέσουν  να διευκολυνθούν οι συνεχείς προσπάθειες των δυτών .

Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/305415/tragodia-stin-genova-ploio-prosekroyse-sto-limani–treis-nekroi#ixzz2ShT4CH4H