Αθλητικά Παρασκήνια, 11 Μαϊου 2013

  • Δερμιτζάκης ο εκλεκτόςΔερμιτζάκης ο εκλεκτός

    Θοδωρής Βασίλης – Ο Γιάννης Πετράκης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και οι Κρητικοί φαίνεται πως έχουν βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Παύλου Δερμιτζάκη.

  •  Τισόνε και Ρούφλι για Ολυμπιακό Τισόνε και Ρούφλι για Ολυμπιακό

    Θοδωρής Βασίλης – Στον Ολυμπιακό έχουν το νου τους αποκλειστικά στο τελικό Κυπέλλου, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους ξένους να μπλέκουν το όνομά του σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τους Τισόνε και Ρούφλι.

  • Μιλάει με Γιούρκα ο ΑναστασίουΜιλάει με Γιούρκα ο Αναστασίου

    Γράφει ο… πολυμετοχικός! – Ο Γιάννης Αναστασίου φτάνει στην Αθήνα το Σάββατο έχοντας ξεκινήσει ήδη να οργανώνει την ομάδα. Μία από τις προτεραιότητές του είναι η παραμονή του Σεϊταρίδη στον οποίο στηρίζει πολλά για τη νέα σεζόν.

  • Έπιασαν δουλειά Σαραβάκος-ΝταμπίζαςΈπιασαν δουλειά Σαραβάκος-Νταμπίζας

    Θοδωρής Βασίλης – Ο Παναθηναϊκός πήρε την έκτη θέση και περιμένει τα νέα όσον αφορά τις αδειοδοτήσεις. Ήδη έχει στους “πράσινους” έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν με τους Σαραβάκο και Νταμπίζα να πιάνουν δουλειά.

  • «Στην Σίτι ο Πελεγκρίνι!»«Στην Σίτι ο Πελεγκρίνι!»

    Θοδωρής Βασίλης – Στην Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα οι “πολίτες” έδωσαν τα χέρια με τον Χιλιανό τεχνικό για να αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

  • Με φόντο την κούπαΜε φόντο την κούπα

    Θοδωρής Βασίλης – Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός δίνουν ραντεβού στο ΟΑΚΑ (20:30 OTESPORT1, ΑΝΤ1) στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Για το νταμπλ οι Πειραιώτες, γράφουν ιστορία οι Αρκάδες.

  • Το όχι του Σάντος στον ΠΑΟΚΤο όχι του Σάντος στον ΠΑΟΚ

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να μην έχουν ήδη βάλει τέλος στα βλαπτικά για την Εθνική σενάρια ο Πορτογάλος προπονητής και η ΕΠΟ.

  • Με τον 12ο παίκτη ο ΑστέραςΜε τον 12ο παίκτη ο Αστέρας

    Δημήτρης Τομαράς – Η Τρίπολη ζει και κινείται στους ρυθμούς του τελικού και η δίψα του κόσμου να βρεθεί στο ΟΑΚΑ είναι μεγάλη. Ήδη μέχρι το βράδυ της Πέμπτης είχαν κάνει φτερά 7.000 ενώ εκτιμάται πως την Παρασκευή θα αγοραστούν τουλάχιστον άλλες 3 χιλιάδες.

  • Χριστόπουλος: «Περιμένω τον πρόεδρο»Χριστόπουλος: «Περιμένω τον πρόεδρο»

    – Ο Γιάννης Χριστόπουλος τόνισε ότι έχει κάνει μία συζήτηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ αποκαλύπτοντας ότι το χρονικό όριο που είχε δώσει για να λυθούν κάποια θέματα ήταν μέχρι σήμερα Πααρασκευή.

  • Η ώρα της κρίσης έφθασε!Η ώρα της κρίσης έφθασε!

    Κώστας Βασιλόπουλος – Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει στο gazzetta.gr για τη σπουδαιότητα της πορείας του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, στις αποφάσεις του Σαββίδη.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/