Αυτός είναι ο Έλληνας φοιτητής που θέλει να μεταναστεύσει στον Άρη [βίντεο]

Οι περισσότεροι συνομήλικοί του σκέφτονται πώς θα φύγουν από την Ελλάδα, αναζητώντας μία καλύτερη τύχη στο εξωτερικό. Ο Μάριος Γουλιέλμος Χούμος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αφού οραματίζεται μία διαφορετική ζωή μακριά από τη Γη! Γι’ αυτό έκανε αίτηση για να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα δημιουργίας μίας αποικίας στον Άρη!

Ο 21χρονος φοιτητής του ΤΕΙ Πειραιά είναι ένας από τους 78.000 ανθρώπους που έθεσαν υποψηφιότητα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έπειτα από την ανακοίνωση της ολλανδικής εταιρείας για τα σχέδιά της σχετικά με τον «κόκκινο πλανήτη».

Κάθε ένας από αυτούς που έστειλαν αίτηση δημοσίευσαν και ένα βίντεο για τον εαυτό του στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Σε αυτό ο Χούμος δηλώνει πως είναι ιδανικός για την αποστολή, καθώς λόγω του νεαρού της ηλικίας του μπορεί να συνεισφέρει σε πολλούς τομείς και δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την προσπάθεια σε μία δύσκολη δουλειά. Επισημαίνει πως έχει χιούμορ, ενώ θέλει να πάει στον Άρη γιατί «είναι κάτι που οι περισσότεροι δεν μπορούν ούτε να φανταστούν».

Επιπλέον, στο βιογραφικό του, ο 21χρονος περιγράφει τον εαυτό του ως κάποιον που πιστεύει στην ομαδική δουλειά και ελκύεται από την περιπέτεια. Όσο για τα ενδιαφέροντά του – κυρίως αθλητικά από μπάσκετ έως τένις και τρέξιμο – ίσως δυσκολευτεί να τα ακολουθήσει και στη νέα του κατοικία, αν επιλεγεί τελικά.

Για να δείτε το βίντεο του Έλληνα φοιτητή, πατήστε εδώ.
Πηγή: iefimerida.gr