Πανελλαδικές 2013 και το θέμα της Έκθεσης

 

Το θέμα που “έπεσε” στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας είναι από το   βιβλίο του  Γεωργίου Γραμματικάκη «Ένας αστρολάβος της ζωής και του   ουρανού». Συνδυαστικό θέμα για το περιβάλλον, το διαδίκτυο και την   αποξένωση των ανθρώπων μέσω του ιντερνετ.

Διαβάστε τις λύσεις – απαντήσεις και αναλύσεις ΕΔΩ

“Όσο η επικοινωνία πυκνώνει με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το διαδίκτυο  και τα κινητά τηλέφωνα, τόσο η μοναξιά μας , η ανθρώπινη, μεγαλώνει και η  αποξένωση κυριαρχεί”

Ένας αστρολάβος της ζωής και του ουρανού το πρώτο θέμα στις πανελλήνιες εξετάσεις από το βιβλίο του Γεωργίου Γραμματικάκη

Συνδυάζει περιβάλλον, διαδίκτυο και την αποξένωση των ανθρώπων που προκύπτει από το διαδίκτυο

Με θέμα το περιβάλλον, το διαδίκτυο και την αποξένωση των ανθρώπων που προκύπτει από το διαδίκτυο ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές 2013 με το θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας.
Στους υποψήφιους δόθηκε κείμενο από το βιβλίο του Γιώργου Γραμματικάκη “Ένας αστρολάβος του ουρανού και της ζωής”, με ζητούμενο να αναπτύξουν θέμα γύρω από το Διαδίκτυο, το περιβάλλον και τη ζωή των ανθρώπων. Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου για τους περισσότερους υποψήφιους.
Στις ερωτήσεις ζητούσαν από τους υποψήφιους να αναπτύξουν το θέμα τους γύρω από την επικοινωνία και τη μοναξιά του ανθρώπου.

Madata.gr