Τατσόπουλος για Χρυσή Αυγή: Περιμένουμε πότε θα τραβήξουν όπλο!

«Ψιλοδιαταραγμένα άτομα» χαρακτήρισε τα μέλη της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος και υποστήριξε ότι ο Παναγιώτης Ήλιοπουλος έχει στο χέρι του τατουάζ με το σύνθημα «Ζιγκ Χάιλ».

Οι πρωτοφανείς σκηνές με την αποβολή βουλευτή από την αίθουσα λόγω προσβλητικής συμπεριφοράς και το ναζιστικό σύνθημα «Χάιλ Χίτλερ» δύσκολα θα ξεχαστούν. Στα όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βουλή αναφέρθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.
Εκείνος, αποχωρούσε από την αίθουσα της Ολομέλειας, όταν έγιναν όλα. «Έχω την αίσθηση ότι κάποιος μας δείχνει τον φταίχτη και εμείς κοιτάμε το δάχτυλο. Στεκόμαστε στο αν το πρώτο «χάιλ Χίτλερ» που ακούστηκε ήταν κυριολεκτικό, προερχόταν δηλαδή από την πλευρά της Χρυσής Αυγής, κάτι που είναι πολύ πιθανό διότι εκείνη την ώρα ο προεδρεύων, Γιάννης Δραγασάκης είχε ζητήσει να κλείσουν τα μικρόφωνα της Χρυσής Αυγής».
Χαρακτήρισε «ψιλοδιαταραγμένα άτομα» τους περισσότερους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και πρόσθεσε: «διαρκώς σκεφτόμαστε πότε θα τους γυαλίσει το μάτι και θα τραβήξουν το όπλο». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε επίσης ότι Παναγιώτης Ηλιόπουλος «έχει στο μπράτσο του χαραγμένο το «Ζικ Χάιλ», το ένα από τα δύο ναζιστικά συνθήματα. Δεν το κρύβει ο άνθρωπος ότι είναι ναζιστής».

NewsIt.gr