Κρις Γουόντλ: Ούτε στους 1.000 καλύτερους ο Μπέκαμ

Επειτα από την απόφαση του Ντέιβιντ Μπέκαμ  να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ειπώθηκαν πολύ καλά λόγια για τον άγγλο  σούπερ σταρ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κρις Γουόντλ, πηγαίνει πάντως κόντρα  στο ρεύμα και υποστηρίζει πως ο Μπέκαμ δεν έχει θέση ούτε μέσα στους 1.000  καλύτερους παίκτες της Premier League.
 Συγκεκριμένα, ο 52χρονος βρετανός, Κρις Γουόλντ, που αγωνίστηκε  μεταξύ άλλων σε Τότεναμ, Νιουκάστλ και Μαρσέιγ, τόνισε στο BBC τα  εξής:
“Θα έλεγα πως ήταν ένας καλός παίκτης, αλλά δεν θα τον  χαρακτήριζα σπουδαίο. Κοιτώντας την λίστα με τους παίκτες που έχουν παίξει από  την σύσταση της Premier League, εκτιμώ πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν θα ήταν  πιθανότατα στους πρώτους 1.000.
Νομίζω πως υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι  παίκτες στον κόσμο. Ωστόσο, εξαργύρωσε και με το παραπάνω το όνομα του. Είχε μια  εξαιρετική εικόνα και την χρησιμοποιούσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ποτέ δεν  έκανε κάποια φοβερή προσποίηση, δεν ήταν γρήγορος, αλλά είχε πολύ καλά στημένα  και σέντρες μέσω των οποίων έβγαζε φάσεις και πετύχαινε γκολ.
Ελεγε αυτά  που έπρεπε, πουλούσε φανέλες και λόγω αυτού έμπαιναν χρήματα στα ταμεία. Τώρα ο  κόσμος λέει… τι φοβερός παίκτης…, αλλά εγώ θα έλεγα… τι καλός… Δεν  νομίζω ότι είναι φοβερός. Ηταν καλός στην δουλειά του και δούλεψε πάρα πολύ  σκληρά”.

Διαβάστε περισσότερα:  http://www.sport.gr