Ο πλουσιότερος ομογενής της Αυστραλίας θα ανακαινίσει τη Marina Mirage

Το «διαμάντι» στην κορώνα της αγοράς του Gold Coast αγόρασε ο Κώστας Μακρής, ο πλουσιότερος Έλληνας της Αυστραλίας, αντί $52 εκατ. Πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία και μια πώληση την οποία υπαγόρευσαν οι διαχειριστές, μετά από την πτώχευση των πρώην ιδιοκτητών.
Ενθουσιασμένος, ο Κώστας Μακρής από το νέο απόκτημά του, θα πει ότι σχεδιάζει να προβεί σε ανακαίνιση του κέντρου και της μαρίνας ώστε να δώσει μια νέα λάμψη σ’ αυτό που ο ίδιος χαρακτηρίζει «διαμάντι της αγοράς της Χρυσής Ακτής».

Τη μαρίνα έχτισε πριν 25 χρόνια ο Christopher Skase και υπήρξε ένας από τους αγαπημένους προορισμούς του γκλάμορ σετ και των διαφόρων αστέρων.
Ο ίδιος θα πει ότι με τη σύζυγό του έχουν ταξιδέψει σε όλα τα μέρη του κόσμου, αλλά τίποτε δεν συγκρίνεται με τη Marina Mirage.
«Είναι πραγματικά ένα μοναδικό μέρος που πρέπει να το αναδείξουμε και να το προστατεύσουμε».
Ο κ. Μακρής θα πει ότι όταν ολοκληρωθούν οι ανακαινίσεις στις οποίες θα παίξει μεγάλο ρόλο και η σύζυγος του, θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο θα καλέσει και τη σύζυγο του Christopher Skase, Pixie.

Το ζεύγος Μακρή επισκέπτεται τη μαρίνα κάθε χρόνο για διακοπές με το γιότ Lady Carol.
Ο πρώην εργάτης εργοστασίου ψυγείων στην Αδελαΐδα, θα πει ότι πρόκειται να φέρει εκεί δύο νέα διεθνούς φήμης ονόματα για την ενοικίαση καταστημάτων.
«Μια από τις αρχές μου είναι να εξασφαλίζω τους καλύτερους ενοικιαστές και να συνεργάζομαι άριστα μαζί τους. Οι ενοικιαστές μου είναι οι συνεταίροι μου. Επιδιώκω να φέρω κόσμο στις αγορές, πράγμα που θα τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν κέρδη, πράγμα που σημαίνει ότι έτσι κάνω κέρδη και εγώ και οι τράπεζές μου.
Η Marina Mirage δημιουργήθηκε το 1980 από την εταιρία Quintex του Christopher Skase και το 2009 επεκτάθηκε και ανακαινίστηκε από τον νέο ιδιοκτήτη, την εταιρία Fenix Group. Μεταξύ των διεθνούς φήμης ενοικιαστές είναι  οι Tommy Bahama, Tommy Hilfiger, Calvin Klein και Hermes

Εν τω μεταξύ, η όρεξη του κ. Μακρή έχει ανοίξει και για άλλες κατακτήσεις στη Χρυσή Ακτή, συγκεκριμένα για εμπορικά κέντρα.
Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι έκανε προσφορά $50εκ. για ένα συγκρότημα γραφείων στο Broadbeach, The Oracle, το οποίο χαρακτήρισε ως «υπέροχο».

Πηγή: Neoskosmos.com