Πρόεδρος Μουσουλμάνων στο NewsIt: Προβοκάτσια κατά 99% το απειλητικό μήνυμα

Σοκάρει η απειλητική επιστολή που έφτασε στα γραφεία της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας και απειλεί τους μουσουλμάνους πως «θα σας σφάξουμε σαν κοτόπουλα στη μέση του δρόμου». Ο Ναΐμ Ελγαντούρ μίλησε για προβοκάτσια αλλά δεν απέκλεισε τίποτα.

«Εκτιμούμε πως κατά 99% πρόκειται για προβοκάτσια, όμως ποιος μας διασφαλίζει ότι με αυτό το 1% που μένει, δε θα συμβεί τίποτα;» δήλωσε στο NewsIt ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας και πρόσθεσε πως «δε θεωρούμε ότι η επιστολή αυτή εκφράζει τον ελληνικό λαό».
«Οι μουσουλμάνοι που ζουν στην Ελλάδα έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια τα αισθήματα φιλίας προς τους Έλληνες και έχουν δεχτεί τη φιλοξενία από τους Έλληνες», είπε.
Μόλις η απειλητική επιστολή έφτασε στα γραφεία της Μουσουλμανικής Ένωσης, κοινοποιήθηκε στην Ασφάλεια και ενημερώθηκαν όλες οι πρεσβείες των μουσουλμανικών χωρών στην Ελλάδα, η Διεθνής Αμνηστία και άλλοι διεθνείς οργανισμοί.
«Ζητάμε από την αστυνομία και το κράτος να βρει άμεσα τους συντάκτες της επιστολής που απειλεί ανοιχτά τους μουσουλμάνους που ζουν στη χώρα», κατέληξε ο κ. Ελγαντούρ.

ΝewsIt.gr