Αθλητικά Παρασκήνια, 20 Μαϊου 2013

  • Λίλα: «Αφιερωμένο σε όλη την ομάδα»Λίλα: «Αφιερωμένο σε όλη την ομάδα»

    Απόστολος Παγώνης – Ο… χρυσός σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα στην μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Τούμπα Άντι Λίλα, αφιέρωσε το τέρμα σε όλη την ομάδα, όπως και στην πόλη και τον κόσμο.

  • Το κλάμα του ΚλάουςΤο κλάμα του Κλάους

    Απόστολος Παγώνης – Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης δεν άντεξε στις έντονες αποδοκιμασίες των φίλων του “δικεφάλου” και δάκρυσε έξω από τα αποδυτήρια. Χειροκροτήματα σε Κατσουράνη.

  • Γεωργιάδης: «Παίζει απέναντι στον εαυτό της»Γεωργιάδης: «Παίζει απέναντι στον εαυτό της»

    Απόστολος Παγώνης – Εσωτερικό θέμα και μόνο είναι για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ Γιώργο Γεωργιάδη οι τραγικές εμφανίσεις του “δικεφάλου”, με τον νεαρό προπονητή να λέει πως η ομάδα παίζει απέναντι στον εαυτό της.

  • Ο ΠΑΣ δεν πήρε ό,τι πλήρωσεΟ ΠΑΣ δεν πήρε ό,τι πλήρωσε

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος καταγράφει όσα αποδεικνύει η πορεία της φθηνότερης ομάδας της Superleague προς τα προκριματικά του Champions League.

  • Χριστόπουλος: «Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο»Χριστόπουλος: «Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο»

    Απόστολος Παγώνης – Κάτω την μπάλα παρά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Τούμπα, κράτησε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Χριστόπουλος λέγοντας πως δεν έκαναν και κάτι σπουδαίο, ενώ επισήμανε πως η διοίκηση τον έχει διαβεβαιώσει πως θα πάρει η ομάδα άδεια.

  • Λαϊκά δικαστήρια στη ΤούμπαΛαϊκά δικαστήρια στη Τούμπα

    Απόστολος Παγώνης – Πάνω από 500 φίλοι του ΠΑΟΚ έστησαν λαϊκά δικαστήρια έξω από τη Τούμπα φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της διοίκησης και των παικτών. Αποθεώθηκε ο Χριστοβασίλης, ενώ χειροκροτήθηκαν και οι Λίνο, Χακόμπο.

  • Ο ΠΑΣάς κι… ο φουκαράς!  vid Ο ΠΑΣάς κι… ο φουκαράς! (vid)

    Απόστολος Παγώνης – Τα… δεύτερα του ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισαν τον ΠΑΟΚ (0-1), πάτησαν κορυφή κι έκαναν όλη την Τούμπα να… κράζει τους παίκτες του “δικεφάλου”!

  • Πωλείται ο Τόρες από την ΤσέλσιΠωλείται ο Τόρες από την Τσέλσι

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Φερνάντο Τόρες, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι καθώς οι Λονδρέζοι του έβαλαν πωλητήριο!

  • Η… βολίδα του Ριμπερί (vid)

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Φρανκ Ριμπερί ισοφάρισε σε 3-3 για την Μπάγερν στην αναμέτρηση με την Γκλάντμπαχ πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ έξω από την περιοχή.

  • «Θα δούμε για τον Λούτσο»«Θα δούμε για τον Λούτσο»

    – Ο πατέρας και μάνατζερ του Λουτσιάνο Φιγκερόα, Χόρχε, τόνισε πως δεν έχει επαφή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά είναι ενήμερος για την κατάσταση στο τριφύλλι.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/