Αθλητικά Παρασκήνια, 24 Μαϊου 2013

  • Και τυπικά τέλος ο ΑναστασιάδηςΚαι τυπικά τέλος ο Αναστασιάδης

    Φώτης Καρακούσης – Η αποχώρηση ήταν δεδομένη και αυτό που έμενε για να επισημοποιηθεί το διαζύγιο του Άγγελου Αναστασιάδη με τον Πλατανιά ήταν η ανακοίνωση των Κρητικών. Αυτή υπήρξε σήμερα Πέμπτη με τους Χανιώτες να κοιτάζουν τον αντικαταστάτη του έμπειρου προπονητή.

  • Δεν σταματούν στα ΓιάννεναΔεν σταματούν στα Γιάννενα

    Φώτης Καρακούσης – Ο αγώνας με τον Ατρόμητο στους Ζωσιμάδες ανήκει στο παρελθόν και στον ΠΑΣ έχουν το μυαλό στο επόμενο κόντρα στην ίδια ομάδα στο Περιστέρι, με την προετοιμασία να αρχίζει από την Πέμπτη.

  • Από το αεροπλάνο στην προπόνηση...Από το αεροπλάνο στην προπόνηση…

    Φώτης Καρακούσης – Δεν πρόλαβαν να φτάσουν από τα Γιάννενα οι παίκτες του Ατρομήτου και πήγαν κατευθείαν για προπόνηση μιας και την Κυριακή δίνουν σημαντικό ματς με τον ΠΑΣ στο Περιστέρι.

  • Τι  δεν  βλέπουν οι σκάουτερ;Τι (δεν) βλέπουν οι σκάουτερ;

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος με αφορμή δύο νεαρούς Ελληνες παίκτες που τσεκάρει η Φούλαμ, γράφει στο blog του για την αδυναμία των ελληνικών ομάδων να αναγνωρίσουν τα ταλέντα…

  • Ανακοίνωσε Ντεντάκη ο ΠλατανιάςΑνακοίνωσε Ντεντάκη ο Πλατανιάς

    Φώτης Καρακούσης – Μετά την αποχώρηση του Τσιντί, ο Πλατανιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου δεξιού μπακ του Κισσαμικού Αντώνη Ντεντάκη.

  • Βέροια για Λόπεζ: «Ας σταματήσουν τα τερτίπια»Βέροια για Λόπεζ: «Ας σταματήσουν τα τερτίπια»

    Φώτης Καρακούσης – Η “βασίλισσα του βορρά” μια μέρα μετά την δήλωση του Τζόναθαν Λόπεζ ότι αποχωρεί από την ομάδα, επισήμανε με ανακοίνωσή της πως ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει δύο χρόνια συμβόλαιο.

  • «Δώστε στο αστέρι περισσότερη λάμψη»«Δώστε στο αστέρι περισσότερη λάμψη»

    Φώτης Καρακούσης – Κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, έκαναν οι άνθρωποι του Ατρομήτου.

  • Ντεμπούτο… καταξίωσης!Ντεμπούτο… καταξίωσης!

    Ball Boys – Ο Ball Boy Λευτέρης Ντανοβασίλης παρουσιάζει το top 5 των παικτών που έκαναν το επαγγελματικό τους ντεμπούτο φέτος στην Μπουντεσλίγκα.

  • Παρελθόν από τον Πλατανιά ο ΤσιντίΠαρελθόν από τον Πλατανιά ο Τσιντί

    Φώτης Καρακούσης – Εκτός από τις ανανεώσεις, στον Πλατανιά υπάρχουν και αποδεσμεύσεις, με τους Χανιώτες να ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας με τον Φιλίπ Τσιντί Ονιέμα.

  • Γιουνάιτεντ για ΤιάγκοΓιουνάιτεντ για Τιάγκο

    Γιώργος Καραμάνος – Ο μέσος της Μπάρτσα μπορεί εξαιτίας λίγων συμμετοχών να αποκτηθεί με 18 εκατ. ευρώ και όχι 90 που ήταν η ρήτρα του.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/