Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Χίθροου – Έπιασε φωτιά στον αέρα

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, όταν δυο πίστες έκλεισαν προσωρινά (σ.σ. λίγη ώρα μετά, η μια από τις δυο άνοιξε) εξαιτίας αναγκαστικής προσγείωσης αεροσκάφους της British Airways που έπιασε φωτιά στον αέρα!

Έντρομοι Λονδρέζοι είδαν το αεροσκάφος να πετά πάνω από την πόλη και να βγάζει καπνό από τον κινητήρα του! Όσοι δεν… φοβήθηκαν πως το αεροσκάφος θα έπεφτε στην πόλη, κατέγραψαν τη στιγμή με τα κινητά τους τηλέφωνα!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ

Σύμφωνα με την εταιρία, η αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους, οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα. Καμία άλλη διευκρίνιση δεν δόθηκε.

Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε πτήση από το Λονδίνο για το Όσλο. Λίγο μετά την απογείωσή του, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της BA, αναγκάστηκε να επιστρέψει και να κάνει αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας “τεχνικού προβλήματος”.
Υπάρχει η φήμη πως το αεροπλάνο “έπεσε” πάνω σε σμήνος πουλιών.

Το αεροπλάνο της BA πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση στις 09.00 τοπική ώρα. Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε ότι το αεροπλάνο εκκενώθηκε και ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Η πυροσβεστική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι επενέβη για την κατάσβεση πυρκαγιάς στο αεροσκάφος.

Το CNN μετέδωσε ότι τρεις από τους επιβάτες του αεροσκάφους τραυματίστηκαν ελαφρά και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

NewsIt.gr