Στον Σκορπιό ο νέος ιδιοκτήτης του νησιού Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ -Στο πλευρό του η όμορφη κόρη του [εικόνα & βίντεο]

skorpios-kori-megistana-660

Ο Ρώσος μεγιστάνας έφτασε με αεροσκάφος στο Ακτιο και από εκεί με ελικόπτερο έφτασε στο νησί, όπου όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσει με τη μορφή μακροχρόνιας μίσθωσης, προκειμένου να καμφθούν και οι όποιες γραφειοκρατικές δυσκολίες.

Ο κ. Ριμπολέβλεφ είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Λευκάδας Κώστα Αραβανή και τοπικούς φορείς. Οπως σημείωσε ο κ. Αραβανής, ο Ρώσος μεγιστάνας δήλωσε ενθουσιασμένος με το νησί, σημειώνοντας ότι ο ίδιος και η κόρη του το αγάπησαν από την πρώτη στιγμή και σκοπεύουν να σεβαστούν την ιστορία του και το περιβάλλον.

Παράλληλα βέβαια αναμένεται να προχωρήσουν σε πλήρη ανακαίνιση των οικημάτων που υπάρχουν στο νησί. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θα χαλάσουν η φυσιογνωμία των σπιτιών, αλλά επιθυμούν να αναδειχθεί περισσότερο η αρχιτεκτονική που είχε επιλέξει ο Αριστοτέλης Ωνάσης τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους.

Στα μελλοντικά τους σχέδια πάντως είναι και η δημιουργία μίας υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας για όσους θα θέλουν να ζήσουν το μύθο του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τζάκι Κένεντι.

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eQ04ob__DGw

Πηγή: iefimerida.gr