Καλορίζικος Πέτρο…

Πρόεδρος της Επιτροπής που θα οργανώσει την ελληνική παρέλαση του 2014 ανέλαβε ο Πέτρος Γαλάτουλας, γενικός γραμματέας σήμερα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Ν. Υόρκης. Η πρόταση έγινε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Ηλία Τσεκερίδη και από τον Παναγιώτη Μιχαλέα, εγκρίθηκε δε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης.   (Σ.σ. Την είδηση έγραψε ο “Εθνικός Κήρυξ”).

Πέτρο, με το καλό και …δυναμικά!

Α, και με την ευκαιρία, μήπως -παράλληλα με τα εθνικά- ήλθε η ώρα να αναδείξει και τα πραγματικά προβλήματα της ομογένειας η εθνική μας παρέλαση; Έτσι κι αλλιώς, η Βουλή αποφάσισε να μην στείλει φέτος Βουλευτές για …οικονομία!

Δεν λέμε ότι το  πρόσφατο ταξίδι του Προέδρου της Βουλής Ευαγ.  Μεϊμαράκη στον Καναδά δεν έπρεπε να γίνει για λόγους οικονομίας. Το αντίθετο. Λέμε ότι ΕΝΑΣ τουλάχιστον βουλευτής μπορούσε και όφειλε να εκπροσωπήσει ΟΛΗ τη Βουλή, δηλαδή τον ελληνικό λαό, στην παρέλαση της Νέας Υόρκης.

Ας ζήταγαν να καλυφθούν τα έξοδα ταξιδιού του ενός βουλευτή, από τον Υφυπουργό για τον Απόδημο, βουλευτή Καρδίτσας κ. Κων. Τσιάρα. Πιστεύουμε θα τα διέθετε όπως διέθεσε από τα κονδύλια του υφυπουργείου του εκείνα της αποστολής των Ευζώνων μας!..