ΗΠΑ:Ανακάλυψαν λείψανα 5 ανθρώπων

 

Τα λείψανα 5 ανθρώπων βρέθηκαν σε περιοχή κοντά στην Αριζόνα των ΗΠΑ και οι αστυνομικές αρχές εικάζουν ότι έπεσαν θύματα ανθρωποκτονίας, τα οποία είτε πυροβολήθηκαν είτε ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου. Τα 5 άτομα πιθανώς κατάγονταν από το Μεξικό ή την Κεντρική Αμερική.

Η υπηρεσία περιπολιών των συνόρων ανακάλυψε τα λείψανα πριν από μία εβδομάδα. Μετά από την προκαταρκτική εξέταση που διεξήχθη την Τρίτη, ο επικεφαλής ιατροδικαστής της πολιτείας δήλωσε ότι τα τραύματα στα οστά που φέρουν τα 5 άτομα, προκλήθηκαν είτε από πυροβολισμό είτε από βίαια χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο.

«Εμείς το αντιμετωπίζουμε ως μια πιθανή ανθρωποκτονία, ωστόσο δεν έχουμε προσδιορίσει ακόμα εάν τα τραύματα προκλήθηκαν από πυροβολισμό ή από αιχμηρό αντικείμενο, που προκάλεσε το θάνατο των 5 ανθρώπων. Πιστεύουμε ότι είναι τα λείψανα 5 αλλοδαπών, οι οποίοι είτε σκοτώθηκαν σε αυτό ακριβώς το σημείο είτε μεταφέρθηκαν εδώ».

Ερωτηθείς εάν πίστευε πως τα θύματα είχαν πεθάνει μαζί, ο ιατροδικαστής απάντησε «Πιθανώς».

Η ηλικία, το φύλο και η χρονική περίοδος κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους δεν έχει καθοριστεί ακόμα. Ωστόσο, προσωπικά αντικείμενα που βρέθηκαν πάνω στα θύματα, συμπεριλαμβανομένων νομισμάτων, υποδεικνύουν ότι κατάγονταν από το Μεξικό ή την Κεντρική Αμερική, δήλωσαν οι τοπικές αρχές.

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε