ΑΕΚ: Τέλος που μοιάζει με νέα αρχή

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου παίχτηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα. Τέλος εποχής για την ΠΑΕ ΑΕΚ κι επιστροφή του ποδοσφαιρικού τμήματος στην ερασιτεχνική, όπως αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία στην Γενική Συνέλευση της εταιρίας.

Ως εκκαθαριστής ορίστηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος το οποίο θα συνδράμουν ως δικηγόρος ο Αλέξης Αλεξίου κι ένας ορκωτός λογιστής με στόχο να εκποιήσουν τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ το πολύ σε τρεις μήνες.

Με τα έσοδα, που θα είναι φυσικά ελάχιστα θα εξυπηρετηθούν κάποιοι πιστωτές και οι υπόλοιποι αναμένεται να διακδικήσουν τα χρήματά τους μέσω της δικαστικής οδού. Απόφαση πάρθηκε σήμερα και για τις απαιτήσεις στις υποθέσεις Ψωμιάδη και Σορεντίνο, με την Γ.Σ. να αποφασίζει την εκχώρηση των δικαιωμάτων στην τετράδα Οικονομόπουλου, Αλεξίου, Βαλασσόπουλου και Κοτσώνη, με τους μετόχους να δέχονται ακόμα και εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Μάκη Ψωμιάδη.

Πλέον το μοναδικό βήμα που μένει να γίνει για να περάσουμε στην εποχή Μελισσανίδη είναι οι εκλογές της Κυριακής από τις οποίες αναμένεται να προκύψει νέα διοίκηση που θα υποστηρίζεται από τον επιχειρηματία και θα οδηγήσει την ΑΕΚ στην επόμενη μέρα, με την ελπίδα το τέλος να φέρει μία νέα αρχή.

Πηγή:  pamesports.gr