Τουρκάλα δολοφόνησε Ελληνίδα για τα μάτια του Μουσταφά στην Ιμβρο!

H τουρκική Αστυνομία συνέλαβε γυναίκα τουρκικής καταγωγής κάτοικο του χωριού Σχοινούδι στην Ίμβρο για τη δολοφονία συγχωριανής της.

Το θύμα είναι ελληνικής καταγωγής με το επώνυμο Σοφιανού – αγνώστου μέχρι στιγμής μικρού ονόματος -, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ η κόρη της Παναγιώτα Σοφιανού τραυματίστηκε σοβαρά.

Η συλληφθείσα έχει ήδη ομολογήσει τις πράξεις της, αναφέρουν πηγές της κοινότητας.

Η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε χθες το απόγευμα και σύμφωνα με πληροφορίες από την κοινότητα της ‘Ιμβρου, πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Η σοβαρά τραυματισμένη Παναγιώτα Σοφιανού διακομίστηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Τσανάκαλε, και η κατάσταση της είναι ακόμα κρίσιμη .

Ο πρόξενος της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, επισκέφθηκε την τραυματισμένη στο νοσοκομείο του Τσανακαλέ, και κατευθύνεται προς το Σχοινούδι, για να παραστεί στην οικογένεια που έχει διπλή – ελληνική και τουρκική –  υπηκοότητα.dolofoniagynaika

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική κοινωνία του νησιού η 25χρονη κόρη της δολοφονηθείσας διατηρούσε ερωτικό δεσμό με 35χρονο Τούρκο ο οποίος ακούει στο όνομα Μουσταφά.

Η τουρκικής καταγωγής δράστιδα του φονικού ζήλευε την 25χρονη ελληνίδα για τον έρωτά της με τον Μουσταφά. Δεν αποδέχτηκε ποτέ ότι η ίδια δεν μπορούσε να έχει ερωτική σχέση με τον 35χρονο.
Όπως όλα δείχνουν, το μυαλό της θόλωσε και το πάθος όπλισε το χέρι της. Πήγε στο σπίτι της 25χρονης και τραυμάτισε θανάσιμα τη μητέρα της με το όπλο. Από τη σφαίρα τραυματίστηκε σοβαρά και η κόρη, η οποία διακομίστηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Τσανάκαλε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η Τουρκική Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Οι εκπρόσωποι της ελληνικής κοινότητας καθησύχασαν τους Έλληνες του νησιού ξεκαθαρίζοντας από την πρώτη στιγμή για έγκλημα πάθους.