Έκλεψαν αυτοκίνητο πρώην Υπουργού και πρώην Διοικητή ΔΕΗ και τα γέμισαν εκρηκτικά!

Πρόκειται για δύο αυτοκίνητα που είχαν κλαπεί από την περιοχή της Ερατινής, το Σάββατο. Το ένα ανήκει στον πρώην υπουργό Απόστολο Ανδρεουλάκο και το άλλο σε πρωην διοικητή της ΔΕΗ, επί Ανδρέα Παπανδρέου.

Το δεύτερο, είχαν καταφέρει να εντοπίσουν οι αστυνομικοί κοντά στο χιονοδρομικό του Παρνασσού. Όμως, ο οδηγός πάτησε γκάζι, ακολούθησε καταδίωξη από τους αστυνομικούς και τελικά κατάφερε να τους ξεφύγει. Αργότερα, βρήκαν το αυτοκίνητο καμμένο στην περιοχή.

Εκεί γύρω όμως, βρέθηκε σε κοντινή απόσταση και το αυτοκίνητο του πρώην Υπουργού το οποίο ήταν γεμάτο με εκρηκτικά! Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα Καλάσνικοφ, 5,5 κιλά εκρηκτική ύλη ΤΝΤ, 700 σφαίρες, καλώδιο για πυροδότηση του ΤΝΤ, πυροκροτητές και ρούχα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από την Αστυνομία για τις κλοπές των δύο αυτοκινήτων είναι ότι πίσω από αυτές, βρίσκονται 5 Αλβανοί. Πληφορίες του NewsIT λένε, ότι ανάμεσα σε αυτούς, είναι και δραπέτες των φυλακών Τρικάλων!

Αυτό που προβληματίζει τους Αστυνομικούς, είναι η ύπαρξη του οπλισμού και μέχρι στιγμής, δε μπορεί να αποκλειστεί κανένα σενάριο, για το πού μπορεί να τον χρησιμοποιούσαν. Για κάποια ληστεία τράπεζας; Θα ανατίναζαν κάποιο ΑΤΜ ;
Ή μήπως θα χρησιμοποιούσαν το όπλο και τα εκρηκτικά για απόδραση από φυλακές;

Πάντως, η Ερατινή, από όπου κλάπηκαν τα αυτοκίνητα, είναι κοντά τόσο στις φυλακές Μαλανδρίνου όσο και σε αυτές του Δομοκου…