14χρονος ομογενής δολοφονήθηκε από τη μάνα και τη νονά του, γιατί ήταν αυτιστικός! (VIDEO)

Ένας δεκατετράχρονος ομογενής “πλήρωσε” τη διαφορετικότητά του και βρήκε τραγικό θάνατο από την ίδια του τη μητέρα με συνεργό τη νονά του.

Ο Άλεξ Σπουρδαλάκης γεννήθηκε αυτιστικός, και για το λόγο αυτό η 50χρονη μητέρα του, Ντόροθι, με τη 44χρονη νονά του, Γιολάντα Άγκατα Σκρότζκα, αποφάσισαν ότι πρέπει να πεθάνει γιατί δεν… άντεχαν να τον φροντίζουν.

Αρχικά προσπάθησαν να τον σκοτώσουν, δίνοντάς του ηρεμιστικά χάπια, αλλά απέτυχαν. Έτσι, η μητέρα του τον μαχαίρωσε τέσσερις φορές στο στήθος και στη συνέχεια του έκοψε τις φλέβες.
Σειρά πήρε η νονά που άρχισε και εκείνη να μαχαιρώνει τον άτυχο Άλεξ. Αφού βεβαιώθηκαν ότι είναι νεκρός μάνα και νονά πήραν ηρεμιστικά χάπια με σκοπό να αυτοκτονήσουν.
Ο πατέρας του παιδιού, βρήκε τις δυο γυναίκες σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ενώ σοκαρίστηκε όταν αντίκρισε το γιο του στο κρεβάτι μέσα στα αίματα.
Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο του Σικάγο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η μητέρα του παιδιού είχε αρνηθεί τον Ιανουάριο βοήθεια από το Τμήμα Υπηρεσιών για Παιδιά και Οικογένειες, ενώ στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε ένα βίντεο στο youtube, όπου ζητούσε βοήθεια στην φροντίδα του Άλεξ.

 

Πηγή: NewsIt.gr