Υδράργυρος και ανασχηματισμός!

melissa

ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Να χτυπάει ο υδράργυρος 37 βαθμούς! Να καίγεται ολόγυρα οι τόπος! Και συ να μην  μπορείς να κουνήσεις ρούπι από το καμίνι!

Αντί να βρίσκεσαι σε κάποια παραλία μαζί με τα υπόλοιπα 8.5 εκατομμύρια Έλληνες, να περιμένεις στην πρωτεύουσα τον ανασχηματισμό!..

…την ατυχία μου!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ;

Ποιοί γίνονται υπουργοί; Ποιοί πηγαίνουν σπίτια τους; Ποιοί παραμένουν υπουργοί μετακινούμενοι; Ποιός πάνω, ποιός κάτω; Ανω κάτω γίναμε! και τρέχει και ο ιδρώτας!  Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αυτός ο παιδεμός. Ένα χρόνο κυβέρνηση είναι, δεν ξέρει ποιός κάνει ποιός δεν κάνει; Τώρα θα αποφασίσει; Στο …τηλέφωνο; Άντε το πολύ να συνεννοηθεί με τον συναίτερο για τα υπουργεία που του αναλογούν. Αυτός πάλι, ο έτερος των αρχηγών, δεν ξέρει ποιούς θέλει να βάλει; Τώρα θα τους αναζητήσει;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά κρατάνε στην Αθήνα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να σκάει ο άνθρωπος από τη ζέστη!

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Θα πείτε στο Προεδρικό δροσίζονται! Βέβαια. Εμείς μόνον, το πόπολο, έχουμε τους air conditioners στους τοίχους για …φωτογραφίες! Ναι, ναι, τις καλές εποχές αγοράζαμε δυό-δυό τα κλιματιστικά. Τώρα που στερέψαμε από μετρητά, τώρα που η ΔΕΗ έβαλε και το χαράτσι, ποιος τολμάει να ανάψει κλιματιστικό; Λεπτό και δεκάρικο!

Ε, τα κοιτάμε και μεις, λοιπόν και δροσιζόμαστε καθώς βρίσκονται στους τοίχους  στεραιωμένα σαν φωτογραφίες! Άλλωστε την ίδια δουλειά κάνουν πιά!  Γεμίζουν τον χώρο και να μας θυμίζουν τα περασμένα!..

Χρ.Μ.