Αθλητικά Παρασκήνια, 24 Ιουνίου 2013

  • «Τριάρα» για ρεκόρ!  vid «Τριάρα» για ρεκόρ! (vid)

    – Η Ισπανία επιβλήθηκε 3-0 της Νιγηρίας, έκανε νέο ρεκόρ, μένοντας για 28 σερί επίσημα παιχνίδια αήττητη και θα βρει απέναντί της την Ιταλία στα ημιτελικά.

  • Επίσημα «κόκκινος» ο ΆσπαςΕπίσημα «κόκκινος» ο Άσπας

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε… επιτέλους και επίσημα την μεταγραφή του Ιάγο Άσπας από την Θέλτα. “Πολυετές” το συμβόλαιο του Ισπανού επιθετικού.

  • Πού ΠΑΣ χωρίς την αλήθεια;Πού ΠΑΣ χωρίς την αλήθεια;

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για το διδακτικό παράδειγμα της οργής των οργανωμένων φίλων του ΠΑΣ Γιάννινα, που έζησαν στο ψέμα και είδαν το ευρωπαϊκό όνειρό τους να καταστρέφεται.

  • Παραλίγο νεκρός στους πανηγυρισμούς για τους ΧιτΠαραλίγο νεκρός στους πανηγυρισμούς για τους Χιτ

    – Οι Μαϊάμι Χίτ πήραν για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και οι πανηγυρισμοί ορισμένων φιλάθλων τους παραλίγο να στοιχίσουν την ζωή σε ένα 15χρονο αγόρι.

  • «Να κάνουμε χαρούμενους όλους τους Έλληνες»«Να κάνουμε χαρούμενους όλους τους Έλληνες»

    – Να δώσουν χαρά σε όλους τους Έλληνες είναι ο στόχος της Εθνικής Νέων σύμφωνα με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ο νεαρός άσος τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες δεν έχουν να φοβηθούν κάτι.

  • Μάκος: «Δεν παρακάλεσα κανέναν»Μάκος: «Δεν παρακάλεσα κανέναν»

    – Διέψευσε τις φήμες περί επαφών με τον Παναθηναϊκό ο Γρηγόρης Μάκος. Ο Έλληνας διεθνής τόνισε ότι προτεραιότητά του παραμένει να συνεχίσει στο εξωτερικό.

  • «Δεν ήταν συμφέρουσα η πρόταση της Κέρκυρας»«Δεν ήταν συμφέρουσα η πρόταση της Κέρκυρας»

    – Ο Χάρης Κουτσούρης μίλησε για τους λόγους που δεν έγινε η συγχώνευση μεταξύ της Κέρκυρας και της Κασσιώπης τονίζοντας ότι η πρόταση του Γιώργου Λιμπάντση δεν ήταν ικανοποιητική.

  • «Ολυμπιακός σε μπάλα και μπάσκετ»«Ολυμπιακός σε μπάλα και μπάσκετ»

    Τι oμάδα είσαι ; – Ο Νίκος Αναστόπουλος παίρνει μέρος στην ψηφοφορία του gazzetta αποκαλύπτοντας τις δικές του αγαπημένες ομάδες! Ψήφισε και εσύ!

  • «Θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη»«Θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη»

    Gazzetta team – Ο Παναγιώτης Μπάλλας μετά τη νίκη επί του Μεξικού στο Μουντιάλ Νέων μιλάει στο gazzetta.gr για τον στόχο της Εθνικής Ελλάδας και τον αδικοχαμένο φίλο του.

  • Βλέπει Κοντοδήμο η ΒέροιαΒλέπει Κοντοδήμο η Βέροια

    – Στην Βέροια βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ κι ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί κι εξετάζονται είναι αυτό του Δημήτρη Κοντοδήμου.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/