Οι …εκτός κυβέρνησης υπουργοί

Παρελθόν αποτελούν για το υπουργείο Υγείας ο Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Μάριος Σαλμάς, οι οποίοι δεν αξιοποιήθηκαν σε κάποιο άλλο πόστο.  Το ίδιο ισχύει και για τον πρώην-πλέον-υπουργό Εσωτερικών Ευρυπίδη Στυλιανίδη.

Από το υπουργείο Ναυτιλίας αποχωρεί και ο βουλευτής Χίου Κωστής Μουσουρούλης, ο οποίος δεν μετέχει από άλλη θέση στην κυβέρνηση, ενώ δεν είναι πλέον μέλος της κυβέρνησης και ο Κώστας Καραγκούνης που κατείχε τη θέση του υφυπουργού Δικαιοσύνης.

Αλλαγές και στο υπουργείο Εργασίας, αφού εκτός κυβέρνησης έμεινε ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος που ήταν υφυπουργός. Από το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού που “έσπασε” στα δύο, αποχώρησε ο Κώστας Τζαβάρας που ήταν αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού αλλά και ο Γιάννης Ιωαννίδης,που ήταν υφυπουργός αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού. Και οι δύο έμειναν εκτός κυβέρνησης, όπως και ο Σταύρος Καλογιάννης, βουλευτής Ιωαννίνων, που ήταν αναπ. υπουργός στο υπερυπουργείο Ανάπτυξης που επίσης χωρίστηκε στα δύο.

Τη θέση του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ” εγκατέλειψε και ο βουλευτής Χανίων Μανούσος Βολουδάκης, μένοντας και αυτός εκτός κυβερνητικού σχήματος.

Τέλος από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών αποχώρησε  ο βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας (Φωτογραφία πρώτης σελίδος).