Αθλητικά παρασκήνια, 27 Ιουνίου 2013

  • Πρώτη με αδικαιολογήτως απόντα τον ΛόπεζΠρώτη με αδικαιολογήτως απόντα τον Λόπεζ

    Φώτης Καρακούσης – Την πρώτη της συγκέντρωση πραγματοποίησε την Τετάρτη η Βέροια με τον Τζόναθαν Λόπεζ να είναι ο μοναδικός που έλειπε και μάλιστα αδικαιολόγητα. “Θα κάνουμε μια μεγάλη ομάδα” τόνισε στους παίκτες ο τεχνικός της “βασίλισσας του βορρά” Γκόραν Στεβάνοβιτς.

  • «Πιο οργανωμένοι και δυνατοί»!«Πιο οργανωμένοι και δυνατοί»!

    – Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο οργανωμένος και δυνατός σε σχέση με πέρσι, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος στην επίσημη πρώτη του “τριφυλλιού”.

  • «Προσοχή στις απομιμήσεις»«Προσοχή στις απομιμήσεις»

    Φώτης Καρακούσης – Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ καλεί τους φιλάθλους της να αποφεύγουν τις απομιμήσεις προϊόντων της ομάδας που κυκλοφορούν στον Ηράκλειο και να κάνουν τις αγορές τους από τα σημεία που υπάρχουν τα επίσημα προϊόντα των “ασπρόμαυρων”.

  • Ερώτημα σε ΕΠΟ για άδειες ΠΑΟ και ΠΑΣΕρώτημα σε ΕΠΟ για άδειες ΠΑΟ και ΠΑΣ

    – Δύο ήταν τα… καυτά θέματα στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας. Το πρώτο είχε να κάνει με την απόφαση να κατατεθεί ερώτημα σε ΕΠΟ αναφορικά με τις άδειες του Παναθηναϊκού και τους ΠΑΣ Γιάννινα και το δεύτερο είχε να κάνει με την καθυστέρηση της απάντησης του ΟΠΑΠ.

  • Καν' το όπως ο ΜπέκαμΚαν’ το όπως ο Μπέκαμ

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος συγκρίνει τις θερινές διακοπές του μεγαλύτερου celebrity ποδοσφαιριστή με αυτές των Ελλήνων celebrities του ποδοσφαίρου.

  • Ολλανδοί στέλνουν τον Βινσέντο στον ΠΑΣΟλλανδοί στέλνουν τον Βινσέντο στον ΠΑΣ

    – Για ενδιαφέρουν του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Ολλανδό ακραίο επιθετικό Τσάρλτον Βινσέντο κάνουν λόγο δημοσιεύματα από την χώρα της τουλίπας.

  • Και τυπικά Περιστεριώτης ο Ούμπιντες!Και τυπικά Περιστεριώτης ο Ούμπιντες!

    Φώτης Καρακούσης – Δεν πρόλαβε να έρθει στην Αθήνα και ανακοινώθηκε. Ο λόγος για τον Χαβιέρ Ούμπιντες ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι παίκτης του Ατρομήτου.

  • Στην πρώτη των «πράσινων» ο Κουτρουμπής!Στην πρώτη των «πράσινων» ο Κουτρουμπής!

    – Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ο Γιώργος Κουτρουμπής θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς ο νεαρός αμυντικός βρέθηκε στην Παιανία στην σημερινή πρώτη του “τριφυλλιού”.

  • Ήρθε Αθήνα ο ΟύμπιντεςΉρθε Αθήνα ο Ούμπιντες

    – Ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του Χαβιέ Ούμπιντες βρίσκεται ο Ατρόμητος με τον Αργεντίνο να βρίσκεται στην Αθήνα για να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου.

  •  Ντόρτμουντ και Ατλέτικο για Ραμίρες Ντόρτμουντ και Ατλέτικο για Ραμίρες

    Δημήτρης Βέργος – Ο ατζέντης του μεσοεπιθετικού της Σαουθάμπτον αποκάλυψε πως ο πελάτης του βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/