Αθλητικά Παρασκήνια, 29 Ιουνίου 2013

  • Εντυπωσιασμένος ο ΣτέφενςΕντυπωσιασμένος ο Στέφενς

    Απόστολος Παγώνης – Δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του από τις εκδηλώσεις του κόσμου στην επίσημη πρώτη ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς, Ο Ολλανδός δήλωσε εντυπωσιασμένος και επισήμανε πως στόχος της ομάδας θα είναι η νίκη σε κάθε ματς.

  • Έτσι έγινε το... μπαμ!Έτσι έγινε το… μπαμ!

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για την ανακάλυψη του Ντάρκο, τον “έρωτα” του Μαρινάκη, τον ενθουσιασμό του Μίτσελ, τον μάνατζερ του Ιμπραήμοβιτς και όλες τις λεπτομέρειες του θρίλερ με το happy end…

  • Έλσνερ: «Εντυπωσιασμένος από τον κόσμο»Έλσνερ: «Εντυπωσιασμένος από τον κόσμο»

    – Με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Άρη μίλησε ο Σλοβένος μεσοαμυντικός Ροκ Έλσνερ, επισημαίνοντας πως παρότι είχε δύο ακόμα προτάσεις, προτίμησε τους “κίτρινους” επειδή είναι μεγάλο κλαμπ.

  • Μένει και ο ΑγκάνθοΜένει και ο Αγκάνθο

    – Σε συμφωνία με τον Νταβίντ Αγκάνθο ήρθαν οι “κίτρινοι” με τον 32χρονο επιθετικό να παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

  • Τα... χώνουν σε Χριστοβασίλη οι οπαδοίΤα… χώνουν σε Χριστοβασίλη οι οπαδοί

    – Με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα “azzurra familia”, επιτίθεται στον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Χριστοβασίλη θεωρώντας τον υπεύθυνο για την μη συμμετοχή των Ηπειρωτών στην Ευρώπη.

  • Πήρε Μιλιάζες, ανανέωσε με Μπούρμπο!Πήρε Μιλιάζες, ανανέωσε με Μπούρμπο!

    Φώτης Καρακούσης – Μέρα χωρίς ανακοινώσεις από τον ΟΦΗ δεν υπάρχει. Έτσι και σήμερα οι Κρητικοί γνωστοποίησαν την απόκτηση του Κάρλος Μιλιάζες, αλλά και την ανανέωση με τον Χρήστο Μπούρμπο.

  • Πήρε και Κόρμπο ο ΑπόλλωναςΠήρε και Κόρμπο ο Απόλλωνας

    Φώτης Καρακούσης – Την ομάδα της Σούπερ Λίγκας ετοιμάζει ο Απόλλωνας με τους “κυανόλευκους” να ανακοινώνουν την απόκτηση του Παναγιώτη Κόρμπου.

  • Συμφωνία με Αμβούργο για Μπεργκ!Συμφωνία με Αμβούργο για Μπεργκ!

    Νίκος Αθανασίου – Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την γερμανική ομάδα για την παραχώρηση του Μάρκους Μπεργκ και απομένουν λεπτομέρειες για να έρθει ο Σουηδός στην Αθήνα και να υπογράψει.

  • Μίλησαν για όλα στην ΑΕΚΜίλησαν για όλα στην ΑΕΚ

    – Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ των Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλου, Ζήκου, Δέλλα για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ.

  • Στα «ερυθρόλευκα» ο Βάις!Στα «ερυθρόλευκα» ο Βάις!

    Πολύδωρος Παπαδόπουλος – Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta.gr!

    Περισσότερα: http://sport.gr.msn.com/