Αθλητικά Παρασκήνια, 30 Ιουνίου 2013

  • Κοιτάνε και Μανιά στον ΠΑΟΚΚοιτάνε και Μανιά στον ΠΑΟΚ

    – Κάθε μέρα που περνάει τα γραφεία του ΠΑΟΚ γεμίζουν με ονόματα υποψήφιων παικτών. Ένα νέο όνομα είναι αυτό του Μιχάλη Μανιά την περίπτωση του οποίου εξετάζει ο Δικέφαλος.

  • Προτάθηκε ο Σιμάο στον ΠΑΟΚ!Προτάθηκε ο Σιμάο στον ΠΑΟΚ!

    – Το όνομα του Σιμάο Σαμπρόσα έπεσε στο… τραπέζι για τον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του εξετάζεται από τους “ασπρόμαυρους”.

  • Ο... έλεγχος του ΑναστασίουΟ… έλεγχος του Αναστασίου

    – Ο Γιάννης Αναστασίου κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Παναθηναϊκού μίλησε στους παίκτες του για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει.

  • «Σφήνα» Γκρόνινγκεν για Φάλκενμπεργκ«Σφήνα» Γκρόνινγκεν για Φάλκενμπεργκ

    – Κρούση από την Γκρόνινγκεν φέρεται να έχει δεχτεί ο Φάλκενμπεργκ, τη στιγμή που ο μάνατζέρ του δήλωνε ενοχλημένος από τη στάση του Παναθηναϊκού, κάνοντας λόγο για αλλαγή στάσης.

  • «Μπλόκο» στο Απήλιον!«Μπλόκο» στο Απήλιον!

    – Στον “αέρα” φαίνεται ότι βρίσκεται η συμφωνία του Παναθηναϊκού για το “Απήλιον”, αφού ο Κωνσταντίνος Τσακίρης φέρεται να άλλαξε τη στάση του σχετικά με τον τρόπο αποπληρωμής.

  • Την Δευτέρα η πρώτη με αγιασμό στο Περιστέρι!Την Δευτέρα η πρώτη με αγιασμό στο Περιστέρι!

    – Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα η πρώτη συγκέντρωση του Ατρομήτου (19:00). Η συγκέντρωση θα είναι ανοικτή για το κοινό, ενώ θα υπάρξει και αγιασμός.

  • Πρώτη και για τον ΓκουχουρίΠρώτη και για τον Γκουχουρί

    Φώτης Καρακούσης – Με τον νεοαποκτηθέντα Στίβεν Γκουχουρί να κάνει τις πρώτες του προπονήσεις, συνεχίστηκε πρωί και απόγευμα η προετοιμασία της Ξάνθης. Την Κυριακή οι ακρίτες θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν και πάλι την Δευτέρα.

  • Κοντά σε ΟΦΗ οι Όγιος και Καράσκο!Κοντά σε ΟΦΗ οι Όγιος και Καράσκο!

    Φώτης Καρακούσης – Οι Κρητικοί επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή που τους θέλουν να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση των Μάικλ Όγιος και Μαουρίτσιο Καράσκο από την Εστουδιάντες. Ο Γκαλέτι πρότεινε και τους δύο.

  • Φρούριο το «Μαρακανά»Φρούριο το «Μαρακανά»

    Γιώργος Καραμάνος – Τον αριθμό ρεκόρ των 11.000 άνδρών θα φτάσουν οι δυνάμεις ασφαλείας για τον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

  • Χρυσή ευκαιρία για προημιτελικά!Χρυσή ευκαιρία για προημιτελικά!

    – Μια ανάσα από την πρόκριση στους “8” του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων Κ20 βρίσκεται η Εθνική, καθώς για την φάση των “16” καλείται να αντιμετωπίσει το όχι και τόσο δυνατό Ουζμπεκιστάν.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε