Θέαμα, Ελληνικές γεύσεις και χορός στο Gold Coast στην Αυστραλία

Με ελληνικά χρώματα θα ντυθεί αύριο Σάββατο το πάρκο Evandale, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την εκκλησία της Αγίας Άννας στο Gold Coast και θα φιλοξενήσει το ελληνικό φεστιβάλ που οργανώνει η τοπική Ενορία-Κοινότητα.

Πρόκειται για την 11η χρονιά και εκ των πραγμάτων έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα της Χρυσής Ακτής, αφού προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών που αγαπούν τις ελληνικές γεύσεις, τη μουσική και τους παραδοσιακούς μας χορούς.

Από προηγούμενο ελληνικό φεστιβάλ στη Χρυσή Ακτή

Από προηγούμενο ελληνικό φεστιβάλ στη Χρυσή Ακτή

Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, το χορό του Ζορμπά, σπάσιμο πιάτων, σόλο μπουζούκι και άλλα.
«Οι Έλληνες είναι γνωστοί για τη φιλοξενία τους. Τους αρέσει το καλό φαγητό, το κρασί και ο χορός, αλλά ακόμη καλύτερα, να το μοιράζονται με φίλους. Με τη βοήθεια των ακούραστων εθελοντών μας, φέτος, είμαστε σίγουροι ότι θα χαρίσουμε στους επισκέπτες μια ευχάριστη μέρα.

Εδώ να προσθέσω ότι το Φεστιβάλ μας είναι γνωστό για τα ελληνικά φαγητά που προσφέρει. Έτσι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τα νοστιμότατα σουβλάκια, χταπόδι στα κάρβουνα, λουκούμια, μπακλαβάδες και τους τραγανιστούς λουκουμάδες και άλλες παραδοσιακές λιχουδιές σερβιρισμένα με τον μοναδικό ελληνικό τρόπο» δήλωσε στο «Νέο Κόσμο» η κ. Βουκελάτου, που μαζί με την κ. Ελένη Ράπτη, συντονίζουν την οργάνωση του φεστιβάλ.
Στον ίδιο χώρο θα στηθεί  ταβέρνα η οποία θα σερβίρει μπύρα και κρασιά, καθώς επίσης και παιδική χαρά για ψυχαγωγία των μικρών καλών μας φίλων. Οι πόρτες του φεστιβάλ θα ανοίξουν στις 9.30 το πρωί.

Η είσοδος είναι $5 μειωμένα 3 και παιδιά κάτω των 13 ετών δωρεάν.