Αθλητικά Παρασκήνια, 15 Ιουλίου 2013

  • «Tρομοκράτης» στην ερυθρόλευκη άμυνα  vid «Tρομοκράτης» στην ερυθρόλευκη άμυνα (vid)

    Δημήτρης Βέργος – Το gazzetta.gr παρουσιάζει τον Αλγερινό αμυντικό της Μονακό, Καρλ Μεντζανί ο οποίος βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

  • Επιστρέφει στη Νιούελς ο ΜάνσοΕπιστρέφει στη Νιούελς ο Μάνσο

    – Ένας παλιός μας γνώριμος ο Νταμιάν Μάνσο, ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή. Ο άλλοτε άσος της Ξάνθης βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

  • Κανονικά ο ΑμπντούνΚανονικά ο Αμπντούν

    Δημήτρης Τομαράς – Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας μετέχει κανονικά ο Τζαμέλ Αμπντούν μετά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ

  • Ίβιτς: «Καλή επιλογή ο Μπρέσεβιτς»Ίβιτς: «Καλή επιλογή ο Μπρέσεβιτς»

    – Σίγουρος ότι ο Ιβάν Μπρέσεβιτς θα πετύχει στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ίλια Ίβιτς. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ήταν ο άνθρωπος που πρότεινε τον Κροάτη επιθετικό.

  • Επιστρέφει για Σουάρες η Άρσεναλ!Επιστρέφει για Σουάρες η Άρσεναλ!

    Δημήτρης Βέργος – Οι “Κανονιέρηδες” ετοιμάζουν νέα κρούση στη Λίβερπουλ για τον Ουρουγουανό επιθετικό ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ.

  • Προβάρει το Τριφύλλι ο ΝάνοΠροβάρει το Τριφύλλι ο Νάνο

    – Βαλίτσες για… Ελλάδα φτιάχνει ο Μαριάνο Γκονζάλεθ Νάνο, που αναμένεται να πάρει την ελευθέρας του από την Πονφεραντίνα και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

  • «Πάντα υποχρεωμένος στον ΠΑΟΚ»«Πάντα υποχρεωμένος στον ΠΑΟΚ»

    – Ομάδα στην οποία όλοι θέλουν να αγωνίζονται είναι ο φετινός ΠΑΟΚ όπως δηλώνει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, προσθέτοντας ότι πάντα θα είναι… υποχρεωμένος στους “ασπρόμαυρους”.

  • Συμφωνία με Πράνιτς!Συμφωνία με Πράνιτς!

    – Σε προφορική συμφωνία με τον Ντάνιελ Πράνιτς έχει έρθει ο Παναθηναϊκός και απομένει το “ok” της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για το μεγάλο “μπαμ”.

  • Γνωρίζει και περιμένει ο Μεντζανί!Γνωρίζει και περιμένει ο Μεντζανί!

    – Το Gazzetta.gr βρέθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο ξενοδοχείο της Μονακό, καταφέρνοντας να μιλήσει με τον Καρλ Μεντζανί, ο οποίος εμφανίστηκε ενήμερος και… χαμογελαστός για τον Ολυμπιακό. Ποια είναι η θέση των Μονεγάσκων. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

  • Η πρώτη “κερδοφόρα” Superleague στην ιστορία!Η πρώτη “κερδοφόρα” Superleague στην ιστορία!

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος συνειδητοποιεί την κατάρριψη του “ο επιχειρηματίας του ποδοσφαίρου χάνει, δεν κερδίζει λεφτά” ελληνικού μύθου και μετρά τις ΠΑΕ που θα επιτύχουν τουλάχιστον το “break even”.mpales