Την ημέρα του μνημοσύνου του νεκρού αστυνομικού, ο θάνατος του Κόλα

Σήμερα το πρωί τελέστηκε στον Δαφνιά της Τριχωνίδας το 4ήμερο  μνημόσυνο του αστυνομικού Γ. Ανδριτσόπουλου, που δολοφονήθηκε από  τους δραπέτες σε μπλόκο στο Δίστομο Βοιωτίας.

Στην τελετή παρέστησαν συγγενείς του, συγχωριανοί και μεγάλος αριθμός  αστυνομικών από την Βοιωτία και την Αιτωλοακαρνανία. Το παρόν έδωσε ο υπαρχηγός  της  ΕΛ.ΑΣ. Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας κ. Ματσίκας και οι Αστυνομικοί Διευθυντές Ακαρνανίας  και Αιτωλίας κ.κ. Αποστολόπουλος και Πιστιώλης.

Η τελετή έγινε μέσα σε πένθιμο και βαρύ κλίμα κλίμα, ενώ λίγες ώρες πριν  έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών ο Μάρκο Κόλα, ο δραπέτης που  δολοφόνησε τον 37χρονο αστυνομικό, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο, με  παριστάμενους να λένε πως η Αστυνομία εκπληρώνει το χρέος  της απέναντι στο  νεκρό μέλος της και πως δεν θα σταματήσει εάν δεν βρεθεί και ο τελευταίος εκ των  δραπετών.

Το κλίμα ήταν βαρύ, και μουδιασμένο ενώ τραγική φιγούρα για ακομή μια φορά  , η γυναίκα του η οποία είχε μαζί της και το νεογέννητο μωράκι τους που δεν  πρόλαβε να δεί τον πατέρα του, και όλοι έκαναν λόγο για παιχνίδι της  μοίρας που συνέβη την ημέρα του μνημοσύνου του αδικοχαμένου  αστυνομικού.

Πηγή: agriniopress.gr/ citypress.gr