Στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον – Εν αναμονή του «βασιλικού» μωρού (LIVE)

Η Κέιτ θα φέρει στον κόσμο το μωρό της στο ίδιο μαιευτήριο  όπου είχε γεννήσει η Πριγκίπησα Νταϊάνα τους δυο γιους της.

Οι δυο γονείς δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν αποκαλύψει τουλάχιστον το φύλο του μωρού τους αν και σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων είναι κορίτσι.

Η Κέιτ έφτασε στη μαιευτική πτέρυγα του νοσοκομείου St Mary συνοδευόμενη από τον σύζυγό της πρίγκηπα Ουίλιαμ στις 6 ώρα το πρωί (τοπική ώρα).

Οι πληροφορίες που μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα είναι πως ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία του τοκετού η οποία δεδομένου ότι η μητέρα θέλει να έχει έναν φυσιολογικό τοκετό, η διαδικασία αυτή μπορεί να κρατήσει πολλές ώρες.

Από το παλάτι του Μπάκιγχαμ εκδόθηκε μια λιτή ανακοίνωση που ανέφερε πως:

«Η Δούκισα του Κέιμπριτζ εισήχθη το πρωί στο νοσοκομείο St Mary, στο Paddington του Λονδίου σε αρχικό στάδιο τοκετού. Η Δούκισα μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο από το Παλάτι του Κένσινγκτον μαζί με τον Δούκα του Κέιμπριτζ».

Εδώ και μέρες οι Βρετανοί ζούσαν με την ανυπομονησία για την έλευση του βασιλικού βρέφους ενώ δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ είχαν κυριολεκτικά κατασκηνώσει έξω από το νοσοκομείο εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Η βασίλισσα, η πρώτη από τη βασιλική οικογένεια και κατόπιν οι γονείς της Κέιτ θα είναι οι πρώτοι που θα ενημερωθούν.

Η Βρετανία ετοιμάζεται να γιορτάσει το γεγονός με κανονιοβολισμούς (62 από τον Πύργο του Λονδίνου και 41 από το Γκριν Παρκ, κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ). Η βρετανική σημαία θα υψωθεί σε όλα τα δημόσια κτίρια.

Το όνομα του μωρού θα ανακοινωθεί ύστερα από αρκετές ημέρες. Οι Βρετανοί περίμεναν μια εβδομάδα πριν μάθουν το όνομα του Ουίλιαμ και ένα μήνα για το όνομα του Κάρολου.

http://newpost.gr