Χορός δισεκατομμυρίων στον τάφο του Τζάκσον

Αυτό τον καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη που εξετάζει τη μήνυση που κατέθεσε η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), Κάθριν (Katherine) εναντίον της εταιρείας AEG, η οποία είχε αναλάβει τη διοργάνωση των τελευταίων συναυλιών του Τζάκο.

Στη μήνυση, που συνυπογράφουν και τα τρία παιδιά του Μάικλ, οι Τζάκσον κατηγορούν τους υπεύθυνους της εταιρείας ότι πίεσαν τόσο πολύ τον άνθρωπό τους να ανταπεξέλθει σε αυτά που του ζητούσαν σε μια στιγμή που εκείνος δεν είχε στο παραμικρό τη δυνατότητα –ούτε και τη διάθεση- να το κάνει με αποτέλεσμα, τελικά, να πεθάνει.

Η γιαγιά Κάθριν με την Πάρις και τον Μπλάνκετ στην κηδεία του Μάικλ

Η γιαγιά Κάθριν με την Πάρις και τον Μπλάνκετ στην κηδεία του Μάικλ

Η δίκη ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο πληροφορίες θέλουν μερικούς από τους συγγενείς του Μάικλ να έχουν κάνει επανειλημμένα “μυστικές συναντήσεις συνωμοτώντας πώς θα ξοδέψουν τα $40 δισεκατομμύρια που περιμένουν να κερδίσουν ως αποζημίωση”.

Συγκεκριμένα πηγές της εφημερίδας New York Post αναφέρουν ότι τα αδέλφια του Τζάκο, Ρέμπι (63), Τζερμέιν (58) και Ράντι (51) βρέθηκαν πρόσφατα στο Μπέβερλι Χιλς και συζήτησαν πώς θα διαιρέσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό, ενώ φήμες θέλουν ακόμη και την Τζάνετ (Janet) να έχει παραβρεθεί σε τέτοια συνάντηση άλλη φορά.

Μέλος της οικογένειας είπε στην εφημερίδα ότι οι Τζάκσον δεν πιστεύουν ότι προτρέχουν –καθώς η δίκη δεν έχει τελειώσει ακόμη- τονίζοντας ότι ενδέχεται να ζητήσουν “κομμάτι της πίτας” και τα υπόλοιπα αδέλφια, Τζάκι, Τίτο, Μάρλον και Λατόγια, τα οποία όμως μέχρι σήμερα είχαν δηλώσει ότι δεν έχουν διάθεση να “βάλουν στα χέρια τους ματωμένα χρήματα”.

Στο μεταξύ, η Πάρις Τζάκσον, η οποία προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της πριν από δύο μήνες, ακόμη αναρρώνει.

womenonly.gr