Συνελήφθη ο δολοφόνος 19χρονου Βρετανού Τουρίστα

Συνελήφθη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο φερόμενος ως δολοφόνος του 19χρονου βρετανού τουρίστα στα Μάλια.

Πρόκειται για έναν 19χρονο βρετανό που παραθέριζε στα Μάλια και τα ξημερώματα ενεπλάκη σε καυγά, όπου και μαχαίρωσε στο στήθος τον άτυχο βρετανό, ο οποίος έχασε τη ζωή του.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε ο φερόμενος ως δράστης και εντόπισαν τα παπούτσια και την μπλούζα του γεμάτα αίματα.

Επιπλέον, από τις αστυνομικές Αρχές έχουν συλληφθεί, μέχρι στιγμής, για τη συμμετοχή τους στη συμπλοκή, άλλα δεκαεπτά άτομα, υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα ξεκίνησαν όταν 30 άτομα, ανάμεσά τους και η παρέα του άτυχου βρετανού που επέστρεφαν από διασκέδαση, ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά. Η αρχή έγινε με έναν διαπληκτισμό και γρήγορα η κατάσταση ξεπέρασε τα όρια με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου 19χρονου.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, αμέσως μετά τον εντοπισμό του αιμόφυρτου νεαρού, ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής που λειτουργεί στην περιοχή ενώ επί τόπου έφτασε και το ΕΚΑΒ.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν, η κατάσταση του 19χρονου βρετανού ήταν σοβαρή αφού είχε χτυπηθεί στο αριστερό ημιθωράκιο, έχοντας ουσιαστικά δεχτεί μαχαιριά στην καρδιά. Η νεκροψία νεκροτομή θα δείξει περισσότερα για το έγκλημα.

Οι αρχές εξαπέλυσαν αμέσως ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον δράστη του εγκλήματος και έπειτα από αρκετές προσαγωγές κατέληξαν στον συνομήλικο και ομεθνή του άτυχου βρετανού.

Διαβάστε εδώ: newpost.gr