Σε συνεργάτη του επιρρίπτει ευθύνες ο εφοπλιστής Ρέστης

Να διαφωτίσει την κοινή γνώμη και να απαντήσει στην σύλληψή του επιχειρεί ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας, Βίκτωρ Ρέστης ο οποίος έπεσε στα χέρια των Αρχών με την κατηγορία της υπεξαίρεσης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως η FBBank έχει από τον Σεπτέμβριο του 2012 κινήσει τις διαδικασίες για την εξιχνίαση της κακοδιαχείρισης στην τράπεζα.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του εφοπλιστή έχει ως εξής:
Μετά τις δικαστικές εξελίξεις για την υπόθεση του δανείου ύψους 5,8 εκατομμυρίων ευρώ της FBB και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Β.Ρέστης δηλώνει τα εξής:
Χαιρετίζει την προσπάθεια των δικαστικών Αρχών να διερευνήσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ γύρω από το δάνειο των 5,8 εκατ., ευρώ και κυρίως που κατέληξαν τα χρήματα. Άλλωστε η διοίκηση της FBB της οποίας πρόεδρος ήταν ο κ. Βίκτωρ Ρέστης είχε -το Σεπτέμβριο του 2012- κινήσει τις νομικές διαδικασίες στην ελληνική Δικαιοσύνη καταγγέλλοντας έκνομες ενέργειες συγκεκριμένων προσώπων που ζημίωσαν την περιουσία της τράπεζας.
Μέσω των ενδεικτικών μέσων που είχαν κατατεθεί και θα αναλυθούν παρακάτω είχε καταγγελθεί και ο ρόλος πρώην συνεργάτη του Ομίλου ο οποίος σήμερα βρίσκεται υπόδικος για μία σειρά από υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται και αφορούν υπεξαιρέσεις ιδιαίτερα σημαντικών ποσών ακόμη και σε βάρος του Δημοσίου.
Επιπλέον ο Βίκτωρ Ρέστης δηλώνει διατεθειμένος στην όποια διευκόλυνση των Αρχών προκειμένου να ανοίξουν ΟΛΟΙ τραπεζικοί λογαριασμοί για να αποδειχθεί που κατέληξαν τα χρήματα και ποιοι πραγματικά ωφελήθηκαν από τις μεθόδους που ακολούθησαν.
restsi-anakoinosi-570
Ο Βίκτωρ Ρέστης είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες εφοπλιστές και 56ος σε όλο τον κόσμο. Ασχολείται με τα media, τις κρουαζιέρες αλλά και με τις τράπεζες. Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ιστορικό του εφοπλιστή και πως έφτασε από τις χειραψίες με τον Αμερικανό πρέοδρο, Μπαράκ Ομπάμα, στην σύλληψη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Ποιος είναι ο Βίκτωρ Ρέστης: Από τις χειραψίες με τον Ομπάμα στην σύλληψη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και την ΓΑΔΑ

Αναρτήθηκε από στις σΕ