Αθλητικά Παρασκήνια, 24 Ιουλίου 2013

Αθλητικά
Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ
Άλλα αθλήματα

Πήραν πιστοποιητικά οι τέσσερις πρώτοι!Πήραν πιστοποιητικά οι τέσσερις πρώτοι!

– Το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πήραν την Τρίτη οι Αστέρας, Ατρόμητος, Παναιτωλικός και Πλατανιάς.
Πήρε και Τραπ η ΒέροιαΠήρε και Τραπ η Βέροια

Φώτης Καρακούσης – Την απόκτηση του 28χρονου διεθνή Τσέχου Πετρ Τραπ ανακοίνωσε η Βέροια, η οποία συνέχισε τις μεταγραφικές της κινήσεις.
Υπάρχει “Μασία” στην Ελλάδα; Υπάρχει “Μασία” στην Ελλάδα;

Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος ακούει την τυπική ιστορία του γονιού που πρέπει να αποφασίσει αν ο γιος πρέπει να αφήσει στην άκρη “τα γράμματα” για χάρη της μπάλας.
Σε ΟΤΕ TV η ρεβάνς με ΛίνφιλντΣε ΟΤΕ TV η ρεβάνς με Λίνφιλντ

– Την προσπάθεια της Ξάνθης να ανατρέψει το 0-1 των Πηγαδιών και να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Λίνφιλντ στο Μπελφαστ θα μεταδώσει ο ΟΤΕ TV.
Όγδοος και καλύτερος ο Γκρατσίνι!Όγδοος και καλύτερος ο Γκρατσίνι!

Φώτης Καρακούσης – Η ενίσχυση του Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αργεντίνου μέσου Σεμπάστιαν Γκρατσίνι για τα επόμενα δύο χρονιά πραγματοποιώντας μια εξαιρετική μεταγραφή!
Και τώρα η ΣέφιλντΚαι τώρα η Σέφιλντ

Φώτης Καρακούσης – Μετά την ήττα με καλή όμως εμφάνιση κόντρα στη Γουίγκαν, ο Ατρόμητος ετοιμάζεται για δεύτερο φιλικό επί Αγγλικού εδάφους. Αντίπαλός του θα είναι η Σέφιλντ (Παρασκευή 21:30)!
Με Βέροια, Γαζώρο και Άρη!Με Βέροια, Γαζώρο και Άρη!

Φώτης Καρακούσης – Τρία είναι τα φιλικά που θα δώσει ο Πανθρακικός πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα οι ακρίτες θα αντιμετωπίσουν τους Βέροια, Εθνικό Γαζώρου και Άρη.
Επιστροφή στα… βάσανα οι ΚρητικοίΕπιστροφή στα… βάσανα οι Κρητικοί

Φώτης Καρακούσης – Καλό το ρεπό αλλά από την Τρίτη οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν στις προπονήσεις. Πέντε απουσίες και μία επιστροφή, αυτή του Νιμανί για τον Παύλο Δερμιτζάκη.
«Να ανέβω σκαλί με Πανιώνιο»«Να ανέβω σκαλί με Πανιώνιο»

– Ως μια ευκαιρία να πάρει εμπειρίες και να μπορέσει να φτάσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη, χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Πανιώνιο ο Παύλος Μητρόπουλος.
Επιστροφή στους 16!Επιστροφή στους 16!

– Βασικό θέμα στην συνεδρίαση του Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας την προσεχή Πέμπτη, θα είναι η νέα αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και η επιστροφή στις 16 ομάδες.