Απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις η Αστυνομία – Μετωπική σύγκρουση Δένδια και Καμίνη με τη Χρυσή Αυγή

– Μετά την απαγόρευση του συσσιτίου του μίσους από τον Δήμο ήρθε η απαγόρευση της συγκέντρωσης
– Δένδιας: Να εξαντλήσουν αλλού τη φιλανθρωπία τους οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής
– “Μπλόκο” στη Χ.Α. ανήμερα της επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας
– Χρυσή Αυγή: Θα κάνουμε το συσσίτιο στα γραφεία μας στον σταθμό Λαρίσης

 

Μετωπική πλέον η σύγκρουση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης με τη Χρυσή Αυγή με αφορμή τα συσσίτια “μόνο για Έλληνες” που επιχείρησε να διοργανώσει στο κέντρο της Αθήνας για ακόμη μια φορά σήμερα το κόμμα.
Μετά την απαγόρευση της διανομής τροφίμων από τον δήμο της Αθήνας ήρθε νέα ανακοίνωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. που απαγορεύει και τις συγκεντρώσεις από το μεσημέρι και μέχρι τα μεσάνυχτα σήμερα.
Απαγόρευση συγκεντρώσεων σήμερα στην Αθήνα από 12:00 ως 24:00

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
“Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σήμερα από 12.00 ώρα έως και την 24.00 ώρα, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών.”
Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί ανακοίνωση με σκληρούς χαρακτηρισμούς του Υπουργού Δημόσιας Τάξης κατά της Χρυσής Αυγής με αφορμή το συσσίτιο, αλλά και τη συγκέντρωση ανήμερα της επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργού Δημόσιας Τάξης:
Η προαναγγελία συγκέντρωσης στην πρωτεύουσα σήμερα από το θλιβερό νεοελληνικό κακέκτυπο του ναζιστικού ολοκληρωτισμού, με την προσχηματική επίκληση διανομής τροφίμων, συνιστά έμπρακτη ειρωνεία προς τη χειμαζόμενη από την κρίση ελληνική κοινωνία, ανήμερα της συμπλήρωσης 39 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Οι «φιλεύσπλαχνοι» νεοναζί θα κληθούν να εξαντλήσουν αλλού τον «φιλανθρωπικό» τους οίστρο.
Ήδη από χθες ο Δήμαρχος Αθηναίων και ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης βρίσκοντας σε ανοιχτή επικοινωνία ώστε απαγόρευση θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Επιμένει στη συγκέντρωση  η Χρυσή Αυγή

Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή επιμένει πως η διανομή τροφίμων στην πλατεία Αττικής θα πραγματοποιηθεί κανονικά και το παρόν θα δώσει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου, μέλη, στελέχη και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για παράνομο σχέδιο απαγόρευσης της διανομής τροφίμων από Δένδια και Καμίνη με τις ευλογίες Σαμαρά και επισημαίνει πως θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά της.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
Το ανθελληνικό σύστημα του μνημονίου βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Σήμερα επιχειρεί να απαγορεύσει την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η Χρυσή Αυγή δεν περιορίζεται, αλλά ενισχύεται με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις. Η δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν απειλείται από άνεργους και άπορους πολίτες που έρχονται στην Χρυσή Αυγή για να εξασφαλίσουν τρόφιμα για την οικογένειά τους. Γελάει ολόκληρος ο ελληνικός λαός με την κατάντια της κυβέρνησης Σαμαρά και τα φερέφωνά της (Δένδια, Καμίνη κλπ).

Η σημερινή εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στην οδό Δηλιγιάννη 50 στον σταθμό Λαρίσης, στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στις 6μμ. Το παρόν θα δώσει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου. Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες θα λάβουν και πάλι τη χείρα βοηθείας που έχουν ανάγκη. Τόνοι κρέατος, ζυμαρικών, φρούτων και ρουχισμού θα διανεμηθούν δωρεάν ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Παράλληλα, θα διεξαχθεί πολιτική εκδήλωση διαμαρτυρίας με κεντρικό ομιλητή τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

NewsIt.gr