Η Škoda αποκαλύπτει το απόλυτο… καρότσι για μωρά

Το vRS Mega Man-Pram της Škoda δίνει επιτέλους στους μπαμπάδες ένα σοβαρό λόγο για να σπρώχνουν το παιδικό καρότσι με αυταπάρνηση στην ανηφόρα.

Η Škoda UK για να γιορτάσει το λανσάρισμα του νέου Octavia vRS, του ταχύτερου Škoda όλων των εποχών, έδωσε σε μια ομάδα μηχανικών το πρότζεκ να μεταφέρουν τις αξίες του αυτοκινήτου σε καθημερινά αντικείμενα. Και ένα από αυτά είναι το παιδικό καρότσι, οπότε και προέκυψε το vRS Man-Pram.

Το καρότσι που βλέπετε είναι αποτέλεσμα έρευνας σε 1.000 μπαμπάδες, από τους οποίους το 76% παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να ξοδεύει περισσότερο χρόνο σπρώχνοντας με το καρότσι τον κανακάρη ή την κανακάρα τους, αν αυτό (το καρότσι) ήταν υψηλών προδιαγραφών και με πολύ στιλ.

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπετε: Δύο μέτρα ψηλό, με εξωτερικούς καθρέφτες, υδραυλική ανάρτηση, 20άρες ζάντες αλουμινίου με λάστιχα All Terrain παρακαλώ, μεγάλες δαγκάνες φρένων, φώτα STOP, ζουληχτικές λαβές αντί-στρες, σπορ ταπετσαρία και φώτα με μεγάλη σκάλα για τις νυχτερινές βόλτες.

NewsIt.gr