Αμερικανίδα δίνει 10.000 δολάρια σε όποιον της γνωρίσει τον μελλοντικό της σύζυγο !

Δεν είναι κι εύκολο πράγμα να βρεις τον άνδρα των ονείρων σου. Κάποιες καταφεύγουν σε ιστοσελίδες γνωριμιών, άλλες αναζητούν τον έρωτα σε μπαρ και καφετέριες, και άλλες απευθύνονται σε φίλους και γνωστούς. Μερικές φορές με μάλλον ανορθόδοξο τρόπο.

Μία γυναίκα από το Σαν Φρανσίσκο αποφάσισε να στείλει ένα e-mail σε όλους τους φίλους της προσφέροντάς τους 10.000 δολάρια τη μέρα του γάμου της, αν καταφέρουν να της γνωρίσουν τον μελλοντικό της σύζυγο !

“Σου γράφω σήμερα επειδή αποφάσισα να προχωρήσω σε ένα επιθετικό σχέδιο δράσης για τον εντοπισμό αυτού του άνδρα με τον οποίο θα ζήσω για πάντα”, αναφέρει στο e-mail (το οποίο διέρρευσε από κάποιον όχι και τόσο εχέμυθο φίλο της), και συνεχίζει: “Έχω αναγνωρίσει δύο πράγματα που είναι σημαντικά για το σχέδιο αυτό: Πρώτον, ένα μεγάλο ποσοστό γάμων είναι αποτελέσματα συστάσεων από φίλους και δεύτερον, οι περισσότεροι δεν σκέφτονται ιδιαίτερα να συστήσουν τους ελεύθερους φίλους τους σε   άλλους ελευθερους φίλους τους. Το καταλαβαίνω. Το να με συστήσεις στο σύζυγό μου απλά δεν είναι ψηλά στη λίστα των όσων πρέπει να κάνεις. Αλλά νομίζω ότι έχω μία ιδέα που μπορεί να το αλλάξει αυτό…”.

Κατόπιν, έρχεται η πρόταση της (μάλλον απελπισμένης) γυναίκας: “Θα δώσω προσωπικά δέκα χιλιάδες δολάρια στον φίλο που θα με συστήσει στον σύζυγό μου. Το πρόγραμμα λειτουργεί ως εξής:

Βήμα 1ο: Μου κανονίζεις ένα ραντεβού με έναν άνδρα
Βήμα 2ο: Παντρεύομαι αυτόν τον άνδρα
Βήμα 3ο: Σου δίνω 10.000 δολάρια τη μέρα του γάμου μου”.

Ποιος ξέρει, ίσως σταθεί τυχερή – και η ίδια, αλλά και ο φίλος ή η φίλη της που θα της συστήσει τον άντρα της ζωής της.