Ο 13χρονος θείος «έπνιξε» τα αδερφάκια στο Στρέφι Ηλείας

strefi

Νέα συνταρακτική τροπή λαμβάνει η τραγική υπόθεση του πνιγμού δύο ανήλικων παιδιών σε αρδρευτικό κανάλι στην Ηλεία. Παρότι ο ιατροδικαστής χτες απεφάνθη ότι ο θανάτος των παιδιών προήλθε από ατύχημα σήμερα η Αστυνομία συνέλαβε τον μόλις 13 ετών θείο των δύο αγοριών ως υπαίτιο του πνιγμού τους!

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Ηλείας φαίνεται να ανατρέπεται εξολοκλήρου καθώς παρά τις αρχικές καταγγελίες του πατέρα ότι η μητριά τους προέβη στον πνιγμό τους επειδή δεν τα ήθελε, τελικά στο κανάλι τα έσπρωξε ο 13χρονος επειδή τα ζήλευε, όπως φέρεται να ομολόγησε.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις στις 14.30 από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Το χρονικό του πνιγμού

Τα δύο αδέλφια, βουλγαρικής υπηκοότητας, βρέθηκαν νεκρά μέσα στο κανάλι, σε μικρή σχετικά απόσταση από το σημείο που είχε εντοπιστεί αργά χθες το απόγευμα το δέμα με τα τρόφιμα το οποίο μετέφεραν.

Τα δύο παιδιά ξεκίνησαν περίπου στις 2:30 το μεσημέρι να πάνε από το χώρο που μένουν, σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο κηροπλαστείο, στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς τους να πάρουν μια σακούλα με κρέας.

Σε μικρή απόσταση από αυτό, βρέθηκε αργότερα μετά τις τρεις, η σακούλα με το κρέας και ίχνη στην άκρη της λάσπης του καναλιού. Τα παιδιά όμως ήταν άφαντα. Άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησαν έρευνες από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία αλλά και κατοίκους της περιοχής.

NewPost.gr