Η Porsche δημιουργεί ειδική έκδοση της 911, βγαλμένη από το… Facebook

Για να γιορτάσει τα πέντε εκατομμύρια φίλους της στo Facebook, η Porsche ζήτησε από τους ακόλουθους της να καταθέσουν προτάσεις και να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ειδική έκδοση της 911 Carrera 4S.

Οι «φίλοι» της φίρμας στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανταποκρίθηκαν και το αποτέλεσμα της «κοινωνικής» συνεργασίας δημιούργησε την εικονιζόμενη 911 Carrera 4S σε χρώμα Aqua Blue Metallic. Οι εντυπωσιακοί τροχοί, με τις λευκές ζάντες, είναι διάστασης 20  ιντσών, ενώ το αυτοκίνητο φορά ακόμα σπορ ανάρτηση, νέο σύστημα εξαγωγής και νέο αεροδυναμικό πακέτο που αποτελείται από ανασχεδιασμένες πλαϊνές ποδιές, νέο μπροστινό και πίσω σπόιλερ και καινούργια αεροτομή με σταθερή πτέρυγα.

Τα διακριτικά «Personally Built by 5 Million Facebook Fans» δεν λείπουν από τα μαρσπιέ και το ταμπλό της καμπίνας, για την οποία δημιουργήθηκε και ένας ειδικός μπλε φωτισμός. Το εσωτερικό επίσης έχει αποκτήσει πολλές πινελιές από ματ αλουμίνιο στο φινίρισμα του ταμπλό, τα πεντάλ και τον επιλογέα του κιβωτίου PDK.

H Porsche ανέφερε στην ανακοίνωσή της για το μοντέλο, ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα δοθεί στο Porsche Experience Center στην πίστα του Silverstone, ώστε όποιος «φίλος» της φίρμας επιθυμεί να μπορεί να το οδηγήσει εκεί. Να υπενθυμίζουμε πως η Porsche είχε δημιουργήσει μια αντίστοιχη έκδοση της Cayman S πέρσι, όταν ο αριθμός των «φίλων» της στο Facebook είχε φτάσει τα δυο εκατομμύρια.

NewsIt.gr