«Συγγνώμη Όπρα, δεν ήταν ρατσισμός, η πωλήτρια δε μιλάει καλά αγγλικά!»

Όσο απίστευτη κι αν ήταν η συμπεριφορά της υπαλλήλου προς την Όπρα Γουίνφρι το ίδιο απίστευτη είναι και η αντίδραση του οργανισμού τουρισμού της Ελβετίας αλλά και της ιδιοκτήτριας του μαγαζιού!

Τόσο ο Οργανισμός όσο και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη από τη διάσημη παρουσιάστρια!

Σύμφωνα με το Forbes, η Όπρα έβγαλε πέρυσι 77 εκατ. δολάρια… Η τσάντα που ήθελε να αγοράσει κόστιζε 40.000 δολάρια!

Πρόσφατα, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες, πλούσιες και ισχυρές γυναίκες στον κόσμο, περιέγραψε πως έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς, όταν πωλήτρια σε μαγαζί της Ζυρίχης αρνήθηκε να της δείξει μια τσάντα γιατί θεώρησε πως δεν είχε αρκετά χρήματα για να την αγοράσει.

Συγγνώμη για τη συμπεριφορά της υπαλλήλου της ζήτησε η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Τρούντι Γκετζ αλλά απέδωσε το περιστατικό όχι σε ρατσισμό αλλά σε παρεξήγηση. «Πρέπει να παραδεχτώ ότι η πωλήτρια είναι Ιταλίδα. Φυσικά μιλάει αγγλικά αλλά όχι όπως τη μητρική της γλώσσα», είπε σύμφωνα με το salon.com.

«Λυπόμαστε πάρα πολύ για ό,τι έγινε γιατί πιστεύουμε ότι όλοι οι επισκέπτες μας και πελάτες μας αξίζουν να τους συμπεριφέρονται με σεβασμό και επαγγελματισμό», είπε στο Associated Press η Ντανιέλα Μπάερ, εκπρόσωπος του οργανισμού τουρισμού της Ελβετίας.

NewsIt.gr