Τι είδε ο Αντώνης Σαμαράς στο Ground Zero – Ικανοποίηση από το ταξίδι στις ΗΠΑ

Στο σημείο όπου πριν από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 υψώνονταν οι Δίδυμοι Πύργοι, στο Ground Zero, βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Δημήτριο.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο σημείο όπου παλιότερα βρισκόταν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώθηκε σχετικά και είδε από κοντά τα έργα ανέγερσης του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου.

Ο πρωθυπουργός με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο στο Ground Zero - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
Ο πρωθυπουργός με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο στο Ground Zero – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
Στο σημείο θα ανεγερθεί ξανά και ο ναός του Αγίου Νικολάου που καταστράφηκε στις 11/9/2001 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
Στο σημείο θα ανεγερθεί ξανά και ο ναός του Αγίου Νικολάου που καταστράφηκε στις 11/9/2001 – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ξενάγησε τον πρωθυπουργό στο σημείο και του μίλησε για τα έργα ανέγερσης του ναού του Αγίου Νικολάου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ξενάγησε τον πρωθυπουργό στο σημείο και του μίλησε για τα έργα ανέγερσης του ναού του Αγίου Νικολάου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν και τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Η τετραήμερη επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ ολοκληρώνεται, με τον πρωθυπουργό να δηλώνει, όταν ρωτήθηκε σχετικά στο περιθώριο της συνάντησης με τον γγ του ΟΗΕ, «πάρα πολύ ευχαριστημένος, από τα αποτελέσματα των συναντήσεων που είχε στις ΗΠΑ.

NewsIt.gr