Στην εντατική η 17χρονη που την πυροβόλησε ο πατέρας της

Σοκ έχει προκαλέσει στη τοπική κοινωνία του Άργους η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, όταν 47χρονος επιχειρηματίας αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε πυροβολήσει δύο φορές στο κεφάλι την 17χρονη κόρη του στο κέντρο της πόλης.

Πατέρας και κόρη νοσηλεύουνται, μέχρι αυτή την ώρα, σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Όλα άρχισαν όταν ο επιχειρηματίας έτρωγε με την ανήλικη κόρη του σε κατάστημα της πλατείας Λαϊκής Αγοράς στο Άργος.

Την ώρα που η 17χρονη σηκώθηκε για να πάρει τσιγάρα, ο πατέρας της για άγνωστους λόγους την ακολούθησε και την πυροβόλησε εν ψυχρώ με ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα, τραυματίζοντάς την στον αυχένα και το κεφάλι.

Στη συνέχεια, ο πατέρας της 17χρονης προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο, αλλά δεν τα κατάφερε. Τον βρήκαν σοβαρά τραυματισμένο οι αστυνομικοί όταν πήγαν σπίτι του, για να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας, ο δράστης-πατέρας βρίσκεται στα επείγοντα περιστατικά ενώ η ανήλικη κοπέλα παραμένει διασωληνωμένη και αναμένεται να μπει στο χειρουργείο.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/262705/se-krisimh-katastash-korh-kai-pateras-meta-th-tragwdia-sto-argos#ixzz2bpRYN6IF