Αθλητικά Παρασκήνια, 14 Αυγούστου 2013

  • Δεν πωλείται ο ΡούνεϊΔεν πωλείται ο Ρούνεϊ

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την απόφαση να μην πουλήσει τον Γουέιν Ρούνεϊ, ασχέτως με το ύψος της πρότασης της Τσέλσι.

  • Ανακοίνωσε Μπουγαΐδη η ΓρανάδαΑνακοίνωσε Μπουγαΐδη η Γρανάδα

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Συμπαίκτης του Ορέστη Καρνέζη στην Γρανάδα θα είναι ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, ο οποίος υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε.

  • Προσέφυγαν στο CAS οι ΟυκρανοίΠροσέφυγαν στο CAS οι Ουκρανοί

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Με δηλώσεις του σε Ουκρανική ιστοσελίδα ο πρώτος αντιπρόεδρος της Μέταλιστ Κονσταντίν Πιβοβάροφ ανέφερε πως η ομάδα του κατέθεσε έφεση στο CAS κατά της αρχικής απόφασης του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου!

  • «Να βγάλουν οι παίκτες την ποιότητά τους»«Να βγάλουν οι παίκτες την ποιότητά τους»

    – Ως μια καλή ευκαιρία να εξελιχθεί η Εθνική ως ομάδα χαρακτήρισε το φιλικό με την Αυστρία ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Φερνάντο Σάντος τονίζοντας πως θα πρέπει οι παίκτες να βγάλουν την ποιότητά τους.

  • Αυτόν τον τίτλο ποιός θα τον πάρει;  Νο1 Αυτόν τον τίτλο ποιός θα τον πάρει; (Νο1)

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος ξεκινά στο blog του την αναζήτηση των πρωταθλητών σε Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Ελλάδα. Πρέμιερα με Πρέμιερ Λιγκ…

  • Τακτική, διπλό, παιχνίδι  pics Τακτική, διπλό, παιχνίδι (pics)

    Γιώργος Τσακίρης – Η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ ξεκίνησε και το… μενού περιλαμβάνει πάλι μπάλα και μάλλον διπλό ενόψει φιλικού. ΠΗΛΙΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

  • Από Τετάρτη τα εισιτήρια για ΞάνθηΑπό Τετάρτη τα εισιτήρια για Ξάνθη

    Φώτης Καρακούσης – Το Σαββατοκύριακο ανοίγει η αυλαία της Σούπερ Λίγκας με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Ξάνθη (Σάββατο). Η διάθεση των εισιτηρίων για τους φίλους του “δικεφάλου” θα αρχίσει από αύριο Τετάρτη.

  • Οι οικογένειες στη Τούμπα!Οι οικογένειες στη Τούμπα!

    Φώτης Καρακούσης – Να γεμίσει παιδιά και οικογένειες θέλει για την Τούμπα η διοίκηση του ΠΑΟΚ και για τον λόγο αυτό γνωστοποίησε πως στην Θύρα 1 θα μπορούν με 30 ευρώ να πηγαίνουν η μητέρα, ο πατέρας και τα παιδιά τους έως 12 ετών!

  • Ο Πελέ του Εργοτέλη!Ο Πελέ του Εργοτέλη!

    Φώτης Καρακούσης – Σε μία ακόμα εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Εργοτέλης κάνοντας δικό του για τα επόμενα δύο χρόνια τον Βίτορ Χούγκο Γκόμες Πάσος ή αλλιώς Πελέ. Ένας παίκτης με εμπειρίες από Ίντερ, Πόρτο και Βαγιαδολίδ!

  • Επιστολή στον ΥφυπουργόΕπιστολή στον Υφυπουργό

    – Η… Ελαφρά Ταξιαρχία ζητάει από τον Ιωάννη Ανδριανό να μάθει αν ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης των φίλων του Άρη μετά από απόφαση της αστυνομίας, προκειμένου να αρχίσει την διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της Κυριακής.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/